"Galatasaray'da kalıcı olabilirdim"

10.10.2016 - 14:13 | Son Güncellenme: 10.10.2016 - 14:13

Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncusu Mehmet Batdal önemli tespitlerde bulundu. 

BİZ OYUNU İKİ YÖNÜYLE OYNAYAN BİR TAKIMIZ 

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Batdal, "Takım olarak istikrarımızın getirdiği bir güven vardı. Bazen takım arkadaşlarımla da paylaşıyorum. Şöyle güzel bir söz var. "En önemli başarı, istikrarlı başarıdır" Lig uzun bir maraton ve amacımız bu uzun maratonu en  az kayıpla geçmek. Biz önümüzdeki karşılaşmalara maç maç bakıyoruz. Bizi başarıya götürecek olan da budur. Ligin en çok gol atan takımlarından biriyiz, bunun yanında en az gol yiyen takımlarından da biriyiz. Bu da oyunu iki yönüyle oynadığımızı gösteriyor. Geçen sezon bunu tam anlamıyla uygulayamadık " dedi. 

ABDULLAH AVCI'NIN BÜYÜK KATKISI 

Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı'dan da bahseden pivot santrfor, "Abdullah  Avcı'nın gelişimime büyük ölçüde katkısı oldu. Teknik ekibi ve kendisi bana her konuda yardımcı oldu. Abdullah hocayla çalışmak bana özgüven verdi. Ben yapabileceklerimden emindim ama zaman zaman şanssız sakatlıklar yaşadım. Galatasaray'da da sakatlıklar yaşadım. Kalıcı olabilirdim belki ama bu sakatlık süreçleri belirleyici bir faktör oldu. Ancak ileri bakmak gerekir.; olduğum yerden memnunum. Başakşehir'in hedeflerine kanalize oldum. Benim için başarıya giden en doğru yol bu" ifadelerini kullandı. 

"EREN DERDİYOK? ÖNEMLİ OLAN TAKIMA KATKI SAĞLAMAK"

Ligin formda golcüsü ve Galatasaray'ın yeni transferi Eren Derdiyok hakkında ise Batdal, "Eren Derdiyok, Galatasaray'a çabuk ısındı ve performansıyla beğeni kazandı. Ben forvet ve santrfor oyuncularla ilgili gol kaydetmesinden ziyade, takımına sağladığı katkıya bakıyorum. Bunun en güzel örneğini EURO 2016'da gördük. Ben de her zaman takımına katkı sağlayan bir forvet oyuncusu olmaya çalıştım ve kariyerimde 15-20 gollere ulaşamadım. Bence benim istikrarımın sebebi de bu. Eren'e gelince, beğendiğim bir forvet oyuncusu" diye konuştu. 

AJANSSPOR - Özgür SANCAR

Senin için hazırladığımız haberler