Galatasaray'ın Antalya Kampında Hiç Yönetici Yok

04.02.2022 - 14:28 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 15:31

Galatasaray'ın Antalya kampına Burak Elmas yönetiminden biri katılmadı. Kafile başkanı olmayan Domenec Torrent'in antrenmanlarında, sarkmalar yaşandı.

Galatasaray'ın Antalya Kampında Hiç Yönetici Yok

Burhan Can Terzi - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de alınan kötü sonuçlar neticesinde iyi bir sezon geçirmeyen Galatasaray, Alanyaspor maçı nedeniyle Antalya'da kısa bir kamp planladı. Fakat Sarı-Kırmızılılar'da organizasyon sıkıntısı yaşandığı gözlemlendi.

Bir türlü fayda alınamadı

İki haftalık arada Antalya kampı gerçekleştirmeme kararı alan Cimbom, İstanbul'da ilk hafta kar yağışına takılmışti. İkinci hafta ise Antalya'ya gitme kararı alan sarı-kırmızılılar dün burada da yağmura takıldı ve kamptan maksimum faydayı sağlayamadı.

Kampa yönetici katılmadı

Antrenman saatlerinde sarkmalar yaşayan Cimbom, kampta Burak Elmas yönetiminden bir yönetici ya da bir idareci olmamasının eksikliği yaşandı. Hiçbir yöneticinin Domenec Torrent ve öğrencilerinin kampına katılmaması, herhangi bir kafile başkanının yer almaması tuhaf karşılandı.

Zam almayan personel şaşkın

Galatasaray'da çalışan personellerin birçoğu yeni yılda maaşlarındaki zamla ilgili şaşkınlık içerisinde. Geçim sıkıntısı yaşayan kulüp personelleri oldukça üzgün.

Senin için hazırladığımız haberler