Galatasaray'da kazan kaynıyor: Terim - Cengiz

10.11.2019 - 18:17 | Son Güncellenme: 10.11.2019 - 15:25

Galatasaray'da kazan kaynıyor: Terim - Cengiz

Bu sezon hem Avrupa'da hem de ligde istediği sonuçları alamayan Galatasaray’da kazan kaynamaya devam ediyor. Dün Gaziantep’i deplasmanda yenen sarı kırmızılı takımda saha dışında da sıcak gelişmeler yaşanıyor.

Tribünün verdiği mesaj önceki haftalara dayanıyor

Sarı kırmızılı taraftarlar dün oynanan Gaziantep maçı öncesi sadece Muslera’yı tribüne çağırırken maçtan sonra da Teknik Direktör Fatih Terim’e büyük destek verdi. Tribünün verdiği mesaj ise bir kaç hafta öncesine dayanıyor.

Terim'e de sataşmalar olduğu iddia ediliyor

Galatasaray - Real Madrid maçı oynanırken Belhanda'ya yapılan protestoların dışında yedek kulübesinin hemen arkasından Fatih Terim'e de sataşmalar olduğu iddia edildi.

Fatih Terim taraftarlara sitem etmişti

Maç sırasında tribünlere dönerek "Ne yapıyorsunuz" şeklinde sitemde bulunan Terim, karşılaşmadan sonra ise, "Alışmadığımız, beklemediğimiz şeyler yaşıyoruz. Zaman zaman ufak tefek reaksiyonlar olabilir, futboldur bu. Taraftar böyle bir şey yapmaz, seyirci yapar. Bize taraftar lazım, seyirci değil. Galatasaray taraftarı akıllıdır, lütfen sosyal medyada kurulmuş tuzaklara düşmesinler. Herkes ufak tefek reaksiyonları hak edebilir ben de dahil ama küfür, ıslık kimse hak etmez. Taraftarlarımız sahte hesapların sosyal medyada yaptığı nifaklara gelmesin. Bu tuzağa düşmesinler.  Benim için bu büyük bir sürpriz oldu.  Bir problem olacak gibi gözüküyor. İnşallah en kısa sürede çözeriz" şeklinde konuşmuştu.

Fatih Terim'den ince mesajlar

Fatih Terim'in maçta sonra yaptığı açıklamada satır aralarında söylediği ifadelerle sarı kırmızılı ince camiaya mesaj verdiği belirtildi.

Terim’in Madrid maçı sonrasında sözlerinde öne çıkan ifadeler şöyledi;

* Taraftar değil seyirci

* Tuzaklara düşmesinler

* Nifaklara gelmesin

* Bu bir promlem

* İnşallah En kısa sürede çözeriz

Terim'e laf atanlar, Mustafa Cengiz'e yakın gruplar...

Ortaya atılan büyük iddia ise Galatasaray - Real Madrid maçı sıraısnda yedek kulübesinin arkasında Fatih Terim'e laf atan ardından Belhanda'ya karşı protestoyu tektikleyenlerin Mustafa Cengiz'a yakın gruplar olduğu şeklinde.

UltrAslan, Terim'i destekleme kararı aldı

Camia içerisinde Mustafa Cengiz ile Fatih Terim arasında gerilimin gün geçtikçe arttığı öne sürülürken UltrAslan taraftar grubunun da Real Madrid maçından hemen sonra bir araya gelerek Galatasaray'ın sahasında oynadığı maçlarda yedek kulübesinin arkasında yer alarak Fatih Terim'i destekleme kararı aldığı konuşuluyor.

Terim'e destek verdiler

Son oynanan Gaziantep maçından sonra İstanbul’a dönen kafileyi tribün liderleri karşıladığı ve Fatih Terim’e destek verdiği öğrenildi.

Mustafa Cengiz için tezahürat yok

Taraftarların maçlardan başkan Mustafa Cengiz için destek tezahüratı yapmama kararı aldığı da iddia edildi. (AJANSSPOR ÖZEL)

Senin için hazırladığımız haberler