Galatasaray'da kritik tarih! 10 gün sonra...

01.05.2020 - 08:31 | Son Güncellenme: 01.05.2020 - 08:37

Galatasaray yönetimi, futbolcularla görüşmelere devam ediyor. Sarı-kırmızılı yönetim, futbolculardan kendilerine geri dönüş yapmaları için futbolculara 10 gün süre verdi. Futbolcular ne düşünüyor? Galatasaray'da çarpıcı gelişme...

Galatasaray'da kritik tarih! 10 gün sonra...

Koronavirüs salgını sebebiyle verilen arada mali açıdan sıkıntıya düşen Galatasaray, futbolculardan alacaklarında feragat etmelerini istemişti. Galatasaray'da futbolculara geri dönüş konusunda bir tarih verildi. Galatasaray için kritik tarih ne zaman? Detaylar ve gelişmeler haberde... 

Futbolculara 10 gün süre verildi

Galatasaray’da indirimler konusunda kritik tarih 11 Mayıs olarak belirlendi. Cim-Bom’da oyunculardan bu tarihe kadar dönüş yapmaları istendi.

10 gün içinde kimin indirim yaptığı ortaya çıkacak

Skorer'in haberine göre; 10 gün sonra hangi futbolcuların indirime gitmeyi kabul ettiği, hangilerinin ise bundan kaçındığı ortaya çıkacak.

Selçuk ve Muslera indirime sıcak baktı

Sarı-kırmızılılarda şu ana kadar indirime sıcak baktığını belirten takım kaptanları Selçuk İnan ile Fernando Muslera oldu. Her iki futbolcu da yönetim tarafından yapılan teklife olumlu yanıt vermişti.

Şampiyonluk yolunda motivasyon kaybı istenmiyor

Cim-Bom bütün futbolcularla karşılıklı anlaşarak yoluna devam etmeyi amaçlıyor. Şampiyonluk mücadelesi verirken oyuncuların motivasyonunun düşmesini istemeyen sarı-kırmızılılar, bu nedenle uzlaşma yolunu seçecek.

Olumsuz yanıt verirlerse kriz patlak verecek

Ancak; oyuncuların tekliflere sıcak yaklaşmamaları durumunda kriz patlak verecek.

Maliyeti yüksek futbolcular ne yanıt verecek?

Sarı-kırmızılılarda özellikle Falcao, Feghouli, Belhanda ve Emre Akbaba gibi sözleşmesi devam eden ve yüksek rakam alan oyuncuların vereceği yanıt merakla bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler