Galatasaray'da Marcao'nun yerine Rumen stoper Vlad Chiriches

07.06.2022 - 13:35 | Son Güncellenme: 07.06.2022 - 13:49

Galatasaray'ın yurt dışına transfer olması ihtimali bulunan Marcao'nun yerine Serie A'da forma giyen Rumen savunma oyuncusu Vlad Chiriches ile ilgilendiği ileri sürüldü.

Galatasaray'da Marcao'nun yerine Rumen stoper Vlad Chiriches

Galatasaray'da geçtiğimiz sezon özellikle Avrupa Ligi'nde gösterdiği performansla Avrupa takımlarının transfer listesine giren Brezilyalı stoper Marcao'nun takımdan ayrılması bekleniyor.

Sevilla, Roma ve Napoli istiyor

26 yaşındaki Marcao ile başta La Liga ekibi Sevilla olmak üzere İtalyan ekipleri Napoli ve Roma ciddi şekilde ilgileniyor. Galatasaray'ın başarılı oyuncusu için en az 15 milyon Euro bonservis bedeli istediği ifade ediliyor.

Marcao'nun yerine Vlad Chiriches iddiası

Ünlü İtalyan gazeteci Fabrizio Romano, Galatasaray'ın Marcao'nun takımdan ayrılması ihtimaline karşılık 32 yaşındaki Rumen savunmacı Vlad Chiriches ile ilgilendiğini duyurdu. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Hüseyin Eroğlu sürprizi! Anlaşma sağlandı
Habere Git

1 yıl daha sözleşmesi var

Serie A ekibi Sassuolo'da forma giyen 32 yaşındaki oyuncu, stoper mevkisinin dışında sağ bekte de oynayabiliyor. 1,84 boyundaki Chiriches'in Sassuolo ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2023 tarihinde sona erecek. Transfermark verilerine göre; Chiriches'e biçilen değer 2.5 milyon Euro.

Rumen sayısı 3'e çıkacak

Galatasaray Vlad Chiriches'i tranfer ettiği takdirde takımdaki Rumen futbolcu sayısı 3'e çıkacak. Sarı kırmızılılar geçen sezon Rumen futbolcular Olimpiu Morutan ve Alexandru Cicaldau'yu kadrosuna katmıştı.

Vlad Chiriches'in kariyeri

Her iki ayağını da kullanabilen Rumen futbolcu, 2021-22 sezonunda Sassuolo'da 20 maçta 2303 dakika süre aldı ve skor üretemedi. Chiriches, daha önce Napoli, Totteham, Steaua Bükreş, Pandurii ve FC Argeş takımlarında oynamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler