Galatasaray'da Mauro Icardi Sevinci! Ankaragücü Maçında...

03.01.2023 - 09:17 | Son Güncellenme: 03.01.2023 - 09:26

Galatasaray haberleri... Galatasaray'da sakatlığını atlatan ve takımla çalışmalara başlayan Mauro Icardi, MKE Ankaragücü maçında kendini test etmek istiyor.

Galatasaray'da Mauro Icardi Sevinci! Ankaragücü Maçında...

Süper Lig'in 17. haftasında MKE Ankaragücü ile yarın sahasında karşılaşacak olan lider Galatasaray, Arjantinli yıldız Mauro Icardi'nin sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaptı.

Galatasaray'da Icardi takımla çalıştı

Açıklamada, "Isınmanın bir bölümünde takımla çalışan Mauro Icardi, ardından kendisine özel hazırlanan program dahilinde sahada ve salonda çalıştı" ifadelerine yer verildi.

Sabah'ta yer alan habere göre; Dünya Kupası sonrası iki maçını da kazanan ancak gol yollarında sıkıntı çeken Galatasaray'da, derbi öncesi Mauro Icardi sevinci yaşanıyor. 

İlgini Çekebilir
Yine Rasim Ozan Kütahyalı yine hakaret!
Habere Git

Teknik heyet Icardi'ye Ankaragücü maçında şans verecek

Teknik heyet, dün antrenmanın bir bölümünde takımla çalışan Arjantinli yıldızı yarınki Ankaragücü maçında test etmek istiyor. 

Okan Buruk duruma göre Fenerbahçe maçında oynatacak

Sağlık heyeti 'Oynar' raporu verirse, tecrübeli golcü maç kadrosuna alınacak ve son 20 dakika görev yapacak. Okan Buruk, duruma göre Icardi'yi pazar günkü Fenerbahçe derbisinde 11'de sahaya sürmeyi hedefliyor.

Bu sezonki performansı

Sezon başında Fransız devi Paris Saint-Germain'den 750 bin Euro karşılığında kiralanan 29 yaşındaki golcü oyuncu, çıktığı 6 maçta 4 gol ve 3 asist kaydetti. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe zorlu Antalya deplasmanında!
Habere Git

Al-Nassr iddiası

Öte yandan, Cristiano Ronaldo ile sözleşme imzalayan Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'ın, Galatasaray'ın yıldızı Mauro Icardi'yi de transfer listesine aldığı iddia edildi.

İlgini Çekebilir
Şenol Güneş, yıldız oyuncunun üstünü çizdi! Kadro dışı...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler