Galatasaray'da mobbing tartışması! Maça alınmadılar...

15.10.2020 - 11:18 | Son Güncellenme: 15.10.2020 - 11:21

Galatasaray'da geride bıraktığımız haftalarda oynanan Anadolu Efes maçıyla ilgili bir detay ortaya çıktı. Galatasaray'da iki yönetici Efes maçına alınmadı. Bu karar, Galatasaray'da mobbing uygulandığı tartışmalarını beraberinde getirdi.

Galatasaray'da mobbing tartışması! Maça alınmadılar...

Galatasaray ile ilgili flaş bir iddia ortaya atıldı. Galatasaray'da 2 yıl basketbola bakan, ancak; yaşanan fikir ayrılıkları yüzünden şubedeki görevlerinden ayrılan iki yönetici, Anadolu Efes maçna alınmadı. Hangi yöneticiler, maça neden alınmadı? Detaylar haberde...

Mahmut Recevik ile Ömer Cansever maça alınmadı

Milliyet'te yer alan habere göre; Mahmut Recevik ile Ömer Cansever’in ING Basketbol Süper Lig’inde Galatasaray’ın 26 Eylül Cumartesi günü Anadolu Efes ile oynadığı karşılaşmayı izlemek için gittikleri Sinan Erdem Spor Salonu’na alınmadıkları ortaya çıktı. Bu olay sonrası iki yönetici büyük hayal kırıklığı ve üzüntü yaşadı.

20 kişilik yer vardı, kapıdan döndüler

Mahmut Recevik ve Ömer Cansever, görevden ayrılmalarına rağmen erkek ve kadın takımının maçlarını izlemeye devam ediyordu. Ancak Anadolu Efes maçında Galatasaray’ı temsilen 20 kişilik yer ayrılmasına karşın iki yöneticinin listede bulunmadığı ve kapıdan döndüğü belirtildi.

Mustafa Cengiz: Karışmam

Yaşanan bu olay sonrası iki yönetici, Başkan Mustafa Cengiz’in üzerlerini çizmiş olabileceğini düşündü. Başkan Cengiz’in maçlara giden yöneticilerle ilgili işlere karışmadığını söylediği öğrenildi.

İki yönetici istifaya mı zorlanıyor?

Mahmut Recevik ile Ömer Cansever’in isimlerini listeden kimin çıkardığı ve maça alınmamaları talimatını hangi yöneticinin verdiği merak konusu oldu. Sarı-kırmızılı kulüpte pasifize hale getirilen Mahmut Recevik ve Ömer Cansever’in maçlara dahi alınmaması yeni tartışmaları beraberinde getirdi. İki yöneticinin uygulanan mobbing ile istifaya zorlandığı iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler