Galatasaray'da Mostafa Mohamed dibe vurdu! Sebebi transfer mi?

20.09.2021 - 09:14 | Son Güncellenme: 20.09.2021 - 10:13

Galatasaray'ın Mısırlı golcüsü Mostafa Mohamed bu sezon performansıyla hayal kırıklığı yaratıyor. İşte golcü isimle ilgili detaylar...

Galatasaray'da Mostafa Mohamed dibe vurdu! Sebebi transfer mi?

AJANSSPOR-HABER 

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında evinde Alanyaspor'a 1-0 mağlup oldu. Bu karşılaşmada sarı-kırmızılıların performansı tartışma yarattı. Ayrıca Galatasaray'ın golcü futbolcusu Mostafa Mohamed de eleştirilerden nasibini aldı. Detaylar haberde...

Mostafa Mohamed tribünlerin tepkisini çekti

Geçen sezonun devre arasında Galatasaray'a katılan Mostafa Mohamed, bu sezon beklentilerin altında bir grafik çiziyor. Mısırlı golcü, Alanyaspor maçındaki performansıyla da tribünlerin tepkisini çekti.

Bu sezon ciddi düşüşte

Bu yaz döneminde Bordeaux ile görüşen ve son anda transferi gerçekleşmeyen Mostafa Mohamed, 10 maçta 1 asist yaptı. 

Kaleyi bir türlü bulamadı

Alanyaspor maçının ikinci yarısında görev yapan futbolcu sahada kaldığı süre boyunca kaleye 7 şut çekti ve hiçbirinde çerçeveyi bulamadı. Maçın son anlarında attığı bir şut da farklı şekilde auta gitmiş ve tribünlerden tepki görmüştü.

Transfer süreci için ne demişti? 

Hatırlanacağı üzere Mostafa Mohamed, Bordeaux'ya transfer olamamasının kendisini nasıl etkileyeceği sorusuna, "Transferimin olmaması beni olumsuz etkilemedi. Aksine bana daha fazla güç verdi ve işime odaklanmamı sağladı" demişti. 

Geçen sezon kaç gol attı? 

Zamalek'ten transfer edilen futbolcu, geçen sezon sarı-kırmızılı takımda 17 maçta 9 gol atmıştı. Teknik patron Fatih Terim, takım üstünden mesaj verirken, "Bazı arkadaşlarımızın artık kendisini toparlama vakti geldi" demişti.

Senin için hazırladığımız haberler