Galatasaray'da ABD'den Dönen Omar Elabdellaoui Takımla Çalıştı

14.01.2022 - 15:52 | Son Güncellenme: 14.01.2022 - 16:01

Galatasaray haberleri... Galatasaray, Süper Lig'in 21. haftasında 16 Ocak Pazar günü deplasmanda Atakaş Hatayspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Galatasaray'da ABD'den Dönen Omar Elabdellaoui Takımla Çalıştı

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Domenec Torrent yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların, ısınma hareketlerinin ardından pas ve top kapma çalışması yaptığı bildirildi.

Baskı ve baskıya karşı topla çıkma çalışması yapıldı

Antrenmanın ana bölümünde baskı ve baskıya karşı topla çıkma çalışmasının ardından hücum organizasyonları üzerinde durulduğu aktarıldı.

Omar Elabdellaoui geri döndü

İzolasyon süresi tamamlanan ve testleri negatif çıkan Taylan Antalyalı ile göz tedavisi kapsamında kontrol için gittiği ABD'den dönen Omar Elabdellaoui'nin takımla çalıştığı kaydedildi.

 

Son lig maçı Trabzonspor

30 yaşındaki sağ bek oyuncu, sarı-kırmızılı takımla son lig maçını 26.12.2020 tarihinde Trabzonspor'u deplasmanda 2-0 yendikleri karşılaşmada forma giymişti. Elabdellaoui, Aslan ile şu ana kadar 13 maça çıktı ve skor üretemedi. 

Ne olmuştu?

Norveçli oyuncu, yılbaşı kutlaması sırasında elindeki havai fişeğin patlaması nedeniyle gözünden yaralanmış ve ameliyat olmuştu. 
 

Luyindama özel program dahilinde çalıştı

Milli takımlarda bulunan Sofiane Feghouli ve Mustafa Muhammed'in antrenmanda yer almadığı, hafif sakatlıkları olan Arda Turan ile Christian Luyindama'nın ise ayrı özel program dahilinde çalıştığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı takım, hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra maç için Hatay'a gidecek.

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Galatasaray’da son dakika gelişmesi! Wesley Sneijder...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler