Galatasaray'da Omar sevinci: Yeşil sahalara çıktı

03.07.2021 - 14:42 | Son Güncellenme: 03.07.2021 - 17:28

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'ın Norveçli sağ beki Omar Elabdellaoui, aylar sonra yeşil sahalara döndü. İşte detaylar...

Galatasaray'da Omar sevinci: Yeşil sahalara çıktı

AJANSSPOR - HABER

 

31 Aralık'ta talihsiz bir kaza yaşayan Omar Elabdellaoui, 7 ay sonra tekrar antrenmanlara başladı. 2 hafta önce Amerika'da ameliyat edilen oyuncu, ameliyat sürecinden sonra bireysel hazırlıklarını sürdürdü. 

Antrenör eşliğinde hazırlanıyor

Bugün Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen oyuncu, antrenör eşliğinde hazırlıklarını sürdürüyor. Oyuncunun sağ gözünde ameliyattan kalma yaradan ötürü bandaj varken, sol gözü için herhangi bir önlem alınmadı.

Omar'a ne olmuştu?

2020’nin son saatlerinde tüm Türkiye şok bir haberle sarsıldı. Galatasaray’ın sağ beki Omar’ın, down sendromlu çocuğu eğlendirmek amaçlı düzenlediği yılbaşı kutlaması sırasında havai fişek çok yakınında patladı.

 

Yüzünde yaralar olan futbolcunun ilk müdahalesi sonrasında Ulus’taki özel bir hastaneye götürüldü. Bir gözü çok ciddi zarar gören Omar’ın, diğer gözüne de müdahale edildi. Omar, ilerleyen saatlerde yoğun bakım odasından normal odaya alındı. 

Galatasaray'dan Omar'a dair açıklama

Galatasaray, yılbaşı gecesi elinde havai fişek patlaması sonucu yüzünden yaralanan Fas asıllı Norveçli futbolcu Omar Elabdellaoui ile ilgili bir açıklama yayımladı. Sarı-kırmızılıların 29 yaşındaki futbolcusu, takımla kısmi olarak antrenmanlarda yer alacak. Ayrıca Omar’ın operasyonlarının da süreceği belirtilirken kulüp doktoru Yener İnce şunları söyledi: . 

"Bireysel çalışmalarının yanı sıra önümüzdeki süreçte kısmi olarak takım çalışmalarında da yer alması planlanan Omar Elabdellaoui’nin operasyonel süreçleri devam edecek. Omar'ın gözüne önümüzdeki ay kız kardeşinden kök hücre nakli yapılacak. Kendisini Olympiakos maçına götüreceğiz. Fatih Hocamız istedi bunu. Göz cerrahileri başarılı olur, görme yetisini tamamen kazanırsa onu da yeşil sahalarda tekrar göreceğiz." 

Senin için hazırladığımız haberler