Galatasaray'da sarı alarm! İki isim aynı bölgeden...

18.03.2021 - 10:30 | Son Güncellenme: 18.03.2021 - 10:34

Galatasaray haberleri... Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Galatasaray'da 4 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. Hangi futbolcular kart görürse Hatayspor maçında forma giyemeyecek? İşte yanıtı...

Galatasaray'da sarı alarm! İki isim aynı bölgeden...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray sahasında Çaykur Rizespor ile karşılaşacak. 19 Mart Cuma günü (yarın) oynanacak maçta Galatasaray 3 puan hesapları yapıyor. Sarı-kırmızılı takımda bu maç öncesinde 4 futbolcu ceza sınırında bulunuyor. Detaylar haberde..

Taylan Antalyalı, Rizespor maçında yok

Galatasaray'da sarı kart cezalısı olan Taylan Antalyalı yarınki müsabakada forma giyemeyecek. Ligde geçen hafta Hes Kablo Kayserispor ile oynanan maçta gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen Taylan Antalyalı, Çaykur Rizespor maçının kadrosunda bulunmayacak. Taylan, ligin ilk yarısında 4-0 biten Rizespor maçında 1 gol atmıştı.

Donk oynayacak, 4 isim sınırda

Sarı-kırmızılı takımda sakatlığı geçen Ryan Donk ise karşılaşmanın kadrosunda yer alabilecek. Öte yandan Galatasaray'da karşılaşma öncesi 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Galatasaray'da kimler ceza sınırında?

Sarı-kırmızılı ekipte Ryan Babel, Christian Luyindama, Oghenekaro Etebo ve Marcao yarın kart görmeleri durumunda cezalı duruma düşecek ve 32. haftadaki Atakaş Hatayspor maçında forma giyemeyecek.

Senin için hazırladığımız haberler