Galatasaray'da sıcak gelişme! Marcao...

03.09.2021 - 14:20 | Son Güncellenme: 03.09.2021 - 14:38

Son dakika Galatasaray haberleri... Galatasaray'da 8 maç ceza alan ve kulüp tarafından da para cezası verilen Marcao, bugünkü antrenmanda yer aldı.

Galatasaray'da sıcak gelişme! Marcao...

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren takımlardan Galatasaray'da sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sarı-kırmızılılarda Süper Lig'in 4. haftasında oynanacak Trabzonspor maçı öncesinde Marcao'nun durumu belli oldu. Detaylar haberde...

Marcao kadroda 

Galatasaray'da UEFA'ya verilen kadroda yer alan oyuncular arasında Marcao da yer aldı. Brezilyalı savunma oyuncusu bugün açıklanan listede kendisine yer bulduğu gibi takımla çalışmalara da çıktı. 

Ne olmuştu? 

Marcao, Giresunspor ile oynadıkları karşılaşmada takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na kafa ve yumruk atmış sonrasında da Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu tarafından 8 maçla cezalandırılmıştı. 

Sarı-kırmızılı oyuncu Kerem Aktürkoğlu olayından sonra özür dilemiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

"Ailesi için yaşayan bir evlat olarak öncelikle Kerem’in anne ve babasından onların ellerini öperek af diliyorum. Kardeşim Kerem’den de özür diliyorum davranışımdan ötürü" dedi. 

Galatasaray ne ceza verdi?

Sarı-kırmızılıların resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Marcos de Nascimento Teixeira’ya GZT Giresunspor - Galatasaray maçında yaptığı disiplin cezası gereken hareketleri nedeniyle, Galatasaray Sportif A.Ş. Yönetim Kurulu'nca alınan kararla 150 bin Euro tutarında para cezası verilmiştir" denildi. Yani; Marcao'ya üst sınırdan ceza verildi.

Senin için hazırladığımız haberler