Galatasaray'da sistem değişiyor! Kerem sol kanada Hakim Ziyech 10'a geçiyor

31.10.2023 - 08:53 | Son Güncellenme: 31.10.2023 - 09:00

Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda yenen Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk sistemde değişikliğe gidiyor... İşte detaylar.

Galatasaray'da sistem değişiyor! Kerem sol kanada Hakim Ziyech 10'a geçiyor

Trendyol Süper Lig'in 10. haftasında Çaykur Rizespor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek ikinci sıradaki yerini koruyan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un sistemde değişikliğe gideceği öğrenildi. 

10 numaraya Hakim Ziyech geçiyor

Skorer'de yer alan habere göre; Sarı-kırmızılı teknik adam, ön taraftaki kurguda değişikliğe gidiyor. Okan Buruk’un Hakim Ziyech’i ilk 11’de oynatmayı düşündüğü ve Faslı yıldızın 10 numaralı pozisyonda değerlendirilmek istendiği bildirildi.

Sakatlığını atlatan ve Bayern ile Rize maçlarının ikinci yarılarında görev alan Ziyech’in, Kasımpaşa maçıyla beraber 11’e gireceği belirtildi. 

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de lider değişmedi! F.Bahçe zirvede, G.Saray takipte...
Habere Git

Tecrübeli oyuncunun cepheden etkili şutları ve pasları ile tıkanan oyunda kilidi açabileceği öngörüldü.

Kerem Aktürkoğlu sol açığa geçecek

Diğer taraftan Ziyech’in 11’e girmesiyle beraber Kerem Aktürkoğlu’nun da eski pozisyonu olan sol açığa geçeceği belirtildi.

Kerem’in 10 numara pozisyonda tartışılan performansı da yine alınan kararda etkili oldu. Zaha veya Tete’nin ise bu kurguda ön tarafın sağında değerlendirileceği belirtildi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi aday olmayacak
Habere Git

Mauro Icardi'nin tedavisi sürüyor

Cim-Bom’da Kasımpaşa hazırlıkları dün akşam yapılan antrenmanla başladı. Rize maçı sonrası izin yapan ve dün çalışmalara başlayan Galatasaray’da, son iki maçtır büyük fedakarlık yapan Mauro Icardi ise günü tedaviyle geçirdi. Arjantinli forvetin ağrıları devam ederken, Kasımpaşa maçında da yine iğneyle sahadaki yerini alması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler