Galatasaray'da sorunlar üst üste! Çift başlılık mı var?

01.02.2018 - 11:32 | Son Güncellenme: 01.02.2018 - 11:32

Galatasaray'da sorunlar üst üste! Çift başlılık mı var?

Galatasaray'ın Olağanüstü Genel Kurulu'nda sürpriz bir şekilde başkanlık koltuğunu devralan Mustafa Cengiz, birçok problemle karşı karşıya kaldı.

Kulüpteki ‘Sarı devrim' henüz 15 gün bile geçmeden yıprandı. Peki ‘Saray'da neler oluyor?

İşte Cimbom'da yeni yönetimin yüzleştiği erken kaos:

Nakit para sıkıntısı!

Mustafa Cengiz ve kurmayları, önceki yönetimden kalan birikmiş borçları kucağında buldu. Nakit akışı sorunluydu. Bunun için kısa sürede çalışmalar yapılsa da uzun vadede problemlerin artmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Serdar Güzelaydın'ın ayrılığı...

Sportif A.Ş'den el çektirilen Serdar Güzelaydın, Fatih Terim'in göreve gelmesinde anahtar roldeydi. Onun ayrılması Terim'de sıkıntı yarattı. Abdurrahim Albayrak ve Burak Elmas bu sıkıntıya şimdilik çare olamadı.

Terim'in transfer üzüntüsü!

Fatih Terim'in transfer planları aksadı. Eski yönetimden üç transfer yapma sözü alan Terim, Sportif A.Ş yönetimi değişince umduğunu bulamadı. Hocanın belirlediği listenin alt sıralarındaki isimlerden Nagatomo alındı.

Ndiaye'yi feda etmeleri...

Cengiz yönetiminin, yapılması gereken ödemeler nedeniyle Ndiaye'yi feda etmesi, Fatih Terim'de hayal kırıklığı yarattı. Tecrübeli hocanın, sorunları çözemeyen Sportif A.Ş üyelerini Florya'da istemediği iddia ediliyor.

Papermoon rahatsızlığı!

Mustafa Cengiz, ‘Papermoon Grubu' olarak adlandırılan Fatih Altaylı, Ali Dürüst ve Faruk Süren'le yaptığı seçim ittifakından pişmanlık duymaya başladı. Albayrak ve Elmas'la birlikte ‘çift başlılık oluştu' algısı var.

Mustafa Cengiz arada kaldı!

Sportif A.Ş'deki yöneticilerin, olağanüstü kongrede seçilmiş olan yönetim kurulu üyelerine sormadan kararlar almaları ve bunları medya ile paylaşmaları, yeni Başkan Mustafa Cengiz'in iki grubun arasında kalmasına neden oldu.

Celal Açar üzüntüsü!

Cengiz, yeni düzeni oluşturmak isterken Celal Açar'ın istifası ile sarsıldı. Sürecin kötü yönetilmesiyle yıpranan yeni Başkan, alt kurullarda da istifa sesleri duyuyor. Yönetim içindeki sorunların çözülememesi can sıkıyor. (Skor)

Senin için hazırladığımız haberler