Galatasaray'da tango zamanı! Hedef Fenerbahçe

19.12.2022 - 08:54 | Son Güncellenme: 19.12.2022 - 08:58

Galatasaray'ın sakatlığı nedeniyle Sakatlık geçirdikten sonra Arjantin'e giden yıldız forvet Mauro Icardi, İstanbul'a döndü. Hedef tangocunun Fenerbahçe maçında hazır hale gelmesi.

Galatasaray'da tango zamanı! Hedef Fenerbahçe

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın Paris Saint Germain'den kadrosuna kattığı Mauro Icardi, hazır olmamasından dolayı ilk haftalarda forma giymekte zorlanmış ancak özellikle Beşiktaş derbisi ve 7-0'lık Başakşehir karşılaşmasında oyunuyla yıldızlaşmıştı. Tangocu, ligin ilk bölümünü 6 maçta 4 gol, 3 asistle tamamladı.

Antrenmanda adelesinden sakatlandı

Dünya Kupası arasındaki tatilden sonra 29 yaşındaki Arjantinli futbolcu, Florya'da yapılan antrenmanda adelesinden sakatlandı. Çekilen MR sonrasında yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

Icardi, Arjantin'e gitti

Doktorlar, o  sakatken ülkesine gitmesine izin verdi. Boşandığı eşi Wanda Nara ile inişli çıkışlı bir ilişkisi olan Icardi, çocuklarıyla hasret gidermek için Arjantin'in yolunu tuttu. 

İlgini Çekebilir
Icardi ailesi karıştı! Bikinili Wanda Nara... İğrenç
Habere Git

Icardi'nin dönüşü gecikti

Icardi'nin normalde geçen hafta içinde İstanbul'da olması gerekiyordu. Ancak futbolcu, ailevi nedenlerle gelişinin gecikeceğini bildirdi. 

Okan Buruk, Icardi'ye sahip çıktı

Çıkan kriz haberlerinin ardından Galatasaray Teknik direktörü Okan Buruk, oyuncusuna sahip çıktı. Buruk, "Doktorlarımızın ve bizim gözümüz kör değilse Icardi'nin sakatlığı var. Gelip çalışmalara başlayacak inşallah 1-2 hafta içerisinde. Icardi'nin ne kadar karakterli, kaliteli, düzgün bir insan olduğunu her seferinde söylüyoruz" dedi. 

Ve Icardi İstanbul'a döndü

Bu açıklamanın üstünden 48 saat geçmeden Fanatik'in haberine göre Mauro Icardi, İstanbul'a geldi. Oyuncu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde  fizyoterapist eşliğinde çalışmalarına başladı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk, yıldız oyuncunun üstünü çizdi! Gelecek isim...
Habere Git

Icardi, İstanbulspor maçında oynayabilir

Mauro Icardi'nin Dünya Kupası arasından sonra Süper Lig'in ilk maçı olan İstanbulspor karşılaşmasında süre alabileceği belirtiliyor. Ancak Okan Buruk, Icardi'yi riske atmak istemiyor.

Hedef Fenerbahçe maçı

İstanbulspor, Sivasspor ve Ankaragücü maçlarında Icardi, duruma göre oynayacak ve kondisyonunu kazanacak. Galatasaray'ın hedefi, 8 Ocak'ta Kadıköy'de yapılacak Fenerbahçe maçında tangocuyu 90 dakika oynayabilecek hale getirmek.

Senin için hazırladığımız haberler