Galatasaray'da Erden Timur işaret etti, Zaha Videosu İle Avrupa Hedefi Tekrar Edildi!

24.07.2023 - 22:42 | Son Güncellenme: 25.07.2023 - 00:30

Galatasaray Haberleri: Wilfried Zaha transferini açıklayarak büyük ses getiren Galatasaray’da yeni sezonda tek hedef Avrupa olduğu tekrarlandı. Detalyar…

Galatasaray'da Erden Timur işaret etti, Zaha Videosu İle Avrupa Hedefi Tekrar Edildi!

AJANSSPOR HABER

Geçen sezonu Süper Lig’de şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, artık tüm konsantrasyonunu Avrupa’ya çevirdi. Mauro Icardi’yi yeniden takıma kazandırmak için büyük çaba harcayan Sarı-Kırmızılılar, Fenerbahçe’nin uzun süre görüşme halinde olduğu Wilfried Zaha transferini de bitirerek büyük ses getirdi.  

“Avrupa’yı fethetme hırsı”

 Fildişi Sahilli futbolcunun transfer duyurusunu yapan Sarı-Kırmızılılar, tanıtım videosunda da Avrupa vurgusu yaptı. Sky Sport muhabirinin sözlerine yer verilen tanıtım videosunda, şu ifadelere yer verildi: “Günün en büyük transfer haberinde Türk devi Galatasaray, Fildişili yıldız Wilfried Zaha’yı kadrosuna kattığını resmen açıkladı. Türk futbol tarihinin en çok lig şampiyonluğuna sahip kulübü Galatasaray, bu sezon Şampiyonlar Ligi’ne geri dönmeyi umuyor. Ve bu hamle, Avrupa futbol sahnesini yeniden fethetme hırslarını gösteriyor.”

Avrupa’da kupa istiyorlar

Galatasaray’da Başkanvekili Erden Timur da bugün Bloomberg TV'ye yaptığı açıklamalarla dikkat çekmişti. Timur, Avrupa hedeflerinden bahsederek, “Tekrar Avrupa Şampiyonu olmak istiyoruz. Bu yüzden Icardi gibi 2-3 isim daha getirip, takımı bambaşka bir noktaya getirmek istiyoruz” sözlerini kullandı.

Kupa göndermesi

Wilfried Zaha’nın transfer duyurusunda Galatasaray dikkat çekecek bir vurguya daha imza attı. Fildişi Sahilli futbolcunun, Galatasaray müzesini gezdiği sırada, “Bu kadar kupayı hiç bir arada görmemiştim” sözlerine yer verildiği anda, “Olan var, olmayan var, kıskanırlar” şarkısının melodisine yer verilmesi de dikkat çekti.

Senin için hazırladığımız haberler