Galatasaray'da Scott McTominay transferi Icardi'ye takıldı

16.07.2024 - 11:50 | Son Güncellenme: 16.07.2024 - 12:06

Transferin sessiz takımı Galatasaray'ın orta sahasını güçlendirmek için girişimlerde bulunduğu Scott McTominay'ı kadrosuna katmasına engel olan detay ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray'da Scott McTominay transferi Icardi'ye takıldı

AJANSSPOR - HABER

Yeni sezon öncesi transferdeki tek hamlesini Michy Batshuayi'yi kadrosuna katarak yapan Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi.

Transferler maliyete takılıyor

Sabah'ın haberine göre; Avusturya kampına sadece Batshuayi'yi yetiştiren Galatasaray, yıldız oyuncularla temas kuruyor ancak maliyetlere takılıyor.

McTominay yıllık 10 milyon euro istedi

İngiltere'de temsilcisi ile görüşülen Manchester United'ın 27 yaşındaki İskoç orta sahası McTominay, sarı-kırmızılılardan 10 milyon Euro talep etti ancak bu rakam kabul edilmedi.

Hiçbir futbolcuya Icardi'den fazla ücret ödenmeyecek

Yönetim, maaş skalasında üst limiti 10 milyon Euro kazanan Mauro İcardi olarak belirledi. Icardi'den fazla hiçbir oyuncuya bütçe ayırmayan Galatasaray cephesi, bu yüzden Rafa Silva transferinde masadan kalkmıştı.

İskoç futbolcu talip ettiği yıllık ücrette, indirime giderse görüşmeler tekrar başlayacak aksi takdirde transfer rafa kalkacak.  

Sözleşmesinin son senesine girdi

Manchester United ile sözleşmesinin son senesine giren McTominay, geride kalan sezonda 43 maçta 10 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler