Galatasaray'da Hakim Ziyech şaşkınlığı... Lig'de yok Fas'ta var!

11.10.2023 - 09:39 | Son Güncellenme: 11.10.2023 - 09:44

Galatasaray'ın dünya yıldızı oyuncusu Hakim Ziyech, Manchester United ve Antalyaspor maçlarında sakatlığı için oynatılmadı ama Fas Milli Takımı'nda kadroya alındı.

Galatasaray'da Hakim Ziyech şaşkınlığı... Lig'de yok Fas'ta var!

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın Süper Lig'deki son karşılaşması olan Antalyaspor deplasmanında sakatlığı nedeniyle kadroda yer almayan Hakim Ziyech'in Fas Milli Takımı kadrosu ile sahaya çıkmaya hazırlanması tepki çekti. Detaylar...

Fas'ta kampa katıldı

Fanatik'te yer alan habere göre, Hakim Ziyech, Galatasaray’da sakatlığı nedeniyle kadroya alınmazken önceki akşam Fas Milli Takımı’nın kampına katıldı.

Galatasaray riske atmak istememişti...

Aslan’ın hocası Okan Buruk, Ziyech’i ağrıları nedeniyle riske etmemek üzere son Antalyaspor deplasmanına götürmediklerini söylemişti. Milli arada tedavisini sürdürmesi ve tamamen hazır hale gelmesi beklenen tecrübeli futbolcunun, bunun yerine Fas’a gitmesi dikkat çekti.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den sürpriz hamle: Eski Galatasaraylı yıldızı gündemine aldı
Habere Git

Fas Milli Takımı 14 Ekim’de Fildişi Sahili ile dostluk maçı oynayacak, 17 Ekim’de ise Liberya deplasmanında Afrika Uluslar Kupası Eleme Grubu’ndaki son maçına çıkacak.

Son iki maçta kadroya alınmadı

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde 3-2 mağlup ettiği Manchester United maçı kamp kadrosuna Hakim Ziyech'i sakatlığı için almazken ligde oynanan Antalyaspor maçında da riske etmemek için kadroya almamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler