Galatasaray'dan açık artırma, derbi formalarına hücum!

28.02.2020 - 13:21 | Son Güncellenme: 28.02.2020 - 10:29

Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisinde oynayan futbolcularının formaları açık artırmaya satışa çıktı. Futbolcuların formalarına yoğun ilgi var. Hangi futbolcunun forması ne kadar fiyattan alıcı buluyor? Tüm detaylar...

Galatasaray'dan açık artırma, derbi formalarına hücum!

Galatasaray Kulübü, Fenerbahçe derbisinde alınan 3-1’lik galibiyet sonrası harekete geçti. Sarı-kırmızılılar, Fenerbahçe maçında oynayan futbolcuların formalarını açık artırmaya satışa koydu. Pekiyi, hangi futbolcunun formasına daha fazla ilgi var? İşte yanıtı…

Galatasaray'ın derbideki imzalı formaları açık artırmada

Fenerbahçe galibiyeti sonrasında sosyal medyayı aktif şekilde kullanan Galatasaray, yeni bir işbirliğine imza attı. Bu iş birliği çerçevesinde derbi maçta oynayan futbolcuların imzalı formaları açık artırmayla satışa sunuldu.

Galatasaray’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Kulübümüz, dijital dönüşüm vizyonu çerçevesinde Hollanda merkezli MatchWornShirt.com firmasıyla yeni bir iş birliğine imza attı.

İş birliği çerçevesinde futbol takımımızın oynayacağı çeşitli maçlarda oyuncularımızın sahada giydiği ve maç sonrası imzaladıkları formaları MatchWornShirt.com web sitesi üzerinden açık artırmayla satışa çıkacak ve her bir forma için en yüksek teklifi yapan taraftarlarımız bu eşsiz koleksiyon parçalarına sahip olma şansı yakalayacak.

Galatasaray ve MatchWornShirt.com arasında gerçekleştirilen bu iş birliği ile kulübümüz yine bir ilke imza atarak maç formalarını bir koleksiyon ürünü olarak dijital bir platformda satışa sunan Türkiye'deki ilk kulüp oldu.

MatchWornShirt.com, futbol takımlarının maçlarda giyilmiş ve maç sonrası futbolcular tarafından imzalanmış formalarının açık artırma usulüyle satışa çıkarıldığı bir online platformdur. Özellikle Premier League, Bundesliga, Eredivisie ve Serie A takımlarıyla gerçekleştirdikleri iş birlikleriyle ön plana çıkan MatchWornShirt.com, güncel olarak 7 farklı ülkede aktif faaliyet göstermektedir. Ulaşılması oldukça güç olan bu özel koleksiyon parçalarını taraftarlar için erişilebilir hale getiren MatchWornShirt.com, sahadaki heyecanı dijital ortamda taraftarlarımızın önüne getirmektedir.

MatchWornShirt.com platformunda ilk olarak geçtiğimiz Pazar günü oynanan ve sahadan 3-1'lik galibiyetle ayrıldığımız Fenerbahçe-Galatasaray maçının formaları açık artırmayla satışa çıktı. Taraftarlarımız bu maçta oyuncularımızın sahada terlettikleri ve maç sonrası sıcağı sıcağına imzaladıkları formalarını satın almak için açık artırmaya katılma şansına erişecek.

Açık artırmaya katılmak oldukça kolay. Taraftarlarımız, hemen şimdi www.matchwornshirt.com/club/galatasaray adresinden ilgili sayfaya erişebilir ve siteye kayıt olduktan sonra katılmak istedikleri her bir formanın açık artırmasına tekliflerini tek bir tıkla yapabilirler.”

En çok ilgi gören forma Falcao forması

Pekiyi derbi maçta oynayan hangi futbolcunun forması daha fazla ilgi gördü? Falcao’nun forması 5000 bin Euro bedelle en çok ilgi gören forma oldu. Falcao’yu Onyekuru ve Fernando Muslera takip etti. (AJANSSPOR DETAY HABER)

Senin için hazırladığımız haberler