Galatasaray'dan Balotelli planı! Başkan Mustafa Cengiz...

07.06.2019 - 08:41 | Son Güncellenme: 07.06.2019 - 11:41

Galatasaray'dan Balotelli planı! Başkan Mustafa Cengiz...

Spor Toto Süper Lig’de şampiyon olan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi için ideal bir kadroyu kurabilmenin uğraşında. Sarı-kırmızılılar, forvet transferi için de çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Mustafa Cengiz’in hayallerini süsleyen isim ise Mario Balotelli. Balotelli, Galatasaray’a transfer olacak mı? Son gelişmeler ve detaylar haberimizde…

Galatasaray'ın önceliği hücum hattı

Galatasaray’da hücum hattının değişmesi ve güçlendirilmesi çok büyük öncelik olarak belirtiliyor.

Gomis sebebiyle çok eleştiri almışlardı

Bafetimbi Gomis’i satıp yerini dolduramadığı için çok yıpranan başkan Mustafa Cengiz ve yönetimi teknik direktör Fatih Terim’in raporları doğrultusunda çalışıyor.

Balotelli, Galatasaray'ın transfer gündeminde

Geçen sezon da gündemde olan Mario Balotelli, Marsilya’dan ayrıldı ve şu an bonservisi elinde.

Mustafa Cengiz'den Balotelli esprisi

Mustafa Cengiz geçen yıl “Semti İkitelli Mario Balotelli” esprisinden sonra “Haylazmış ama Fatih Hoca onu adam eder” demişti.

Balotelli Marsilya'da kaç gol attı?

İtalyan golcü, Marsilya’da 15 maçta 8 gol kaydederken, Başkan Mustafa Cengiz’in gündemine yeniden geldi ve bu espriyi geçtiğimiz günlerde hatırlattı.

Transfer için Fatih Terim'in onayı bekleniyor

28 yaşındaki golcünün bonservisinin elinde olması başkanı cezbederken, Fatih Terim’in onay vermesi durumunda başkan da imza parası için ödenek çıkarmaya hazır olduğunu bildirdi.

Balotelli camiada heyecan yarattı

Galatasaray teknik heyeti için Tetteh ve Falcao transferleri birinci sırada ama Balotelli de camiayı heyecanlandıran bir isim.

Fransız medyası da Galatasaray diyor

Öte yandan Fransız medyasında da Balotelli ile Galatasaray’ın ilgilenmeye başladığını yazarken takımda Alberto Bartali gibi İtalyan bir hocanın olması da bu transfer sürecinde Aslan’ın elini güçlendiriyor.

Balotelli, Diagne'den büyük

Diagne’den bir yaş büyük olan (29) Balotelli’nin Galatasaray’ın oyun yapısına daha uygun olduğu ve Şampiyonlar Ligi’nde çok daha etkili olacağı da öngörülüyor.

Galatasaray, Diagne'nin menajerine durumu bildirdi

Ayrıca Diagne’nin de satış sürecini hızlandırmak isteyen sarı-kırmızılılar menajerine bu durumu bildirdi ve artık somut bir teklifi önlerine koymasını istedi.

Diagne de ayrılmak istiyor

Bu arada Diagne'nin de Galatasaray'dan ayrılmayı kafaya koyduğu ve menajerinden transferle ilgili haber beklediği dile getirildi. (Türkiye)

Senin için hazırladığımız haberler