Galatasaray'dan Bernard Mensah için yeni teklif

09.08.2020 - 11:09 | Son Güncellenme: 09.08.2020 - 11:14

Galatasaray son dakika haberleri.. Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Kayserispor forması giyen Bernard Mensah için girişimlerini hızlandırdı. Sarı-kırmızılı takımın Ganalı oyuncu için yaptığı son teklif belli oldu. Aslan oyuncu için nasıl bir teklif yaptı? Kaç yıllık? İşte detaylar...

Galatasaray'dan Bernard Mensah için yeni teklif

Kayserispor'dan Ganalı oyuncu Bernard Mensah'ı kadrosuna katmak isteyen Galatasaray'ın yıldız oyuncu için yaptığı son teklif belli oldu. 

Sabah'da yer alan habere göre; Mensah’ı isteyen Galatasaray, Kayserispor’u transferde rahatlatacak yeni bir yöntem buldu. Atletico Madrid'in bir sonraki satıştan alacağı %40 payı devre dışı bırakmak için Kayserispor'a 1+1 yıllık kiralık teklifi sunan Aslan, Ganalı oyuncuya karşılık 2 milyon Euro ve takas önerdi.

Kayserispor 3 milyon Euro istedi

25 yaşındaki Ganalı yıldız için her iki sezonda 1'er milyon Euro'dan 2 milyon Euro kiralama bedeli ödemeye hazır olan Galatasaray'dan Kayserispor cephesi teklifini toplam 3 milyon Euro'ya çıkarmasını istedi. İki yıllık kiralama formülüyle Atletico Madrid'in pay alması engellenecek ve Galatasaray kadrosunda düşünmediği oyuncuları Mensah transferinde takas olarak Kayserispor'a gönderecek. Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı ve Jimmy Durmaz isimleri pazarlık masasında konuşuluyor.

Beşiktaş transferden vazgeçmedi

68 milyon TL ile ligin en az harcama limitine sahip takımı Kayserispor'da Mensah'ın maaşı 1.1 milyon Euro. Sarı-kırmızılı Anadolu ekibi, Mensah'ı gönderip hem transferlerine kaynak yaratacak hem de maaş bütçesinde yer açacak. Bu arada Beşiktaş da Mensah için şartları zorluyor. Siyah-beyazlılar, 4 futbolcu artı para önerdi. Transfer için Başkan Çebi devreye girdi.

5 gol 8 asist

Öte yandan Kayserispor ile olan sözleşmesi 2022 yılına kadar devam eden Mensah; bu sezon forma giydiği 26 maçta 5 gol ve 8 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler