Galatasaray'dan Beşiktaş'a Gedson Fernandes misillemesi! Cyle Larin...

04.02.2022 - 09:23 | Son Güncellenme: 04.02.2022 - 14:16

Portekizli ön libero Gedson Fernandes'i Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray'ın karşı misilleme yapmaya hazırlandığı iddia edildi. Detaylar haberimizde....

Galatasaray'dan Beşiktaş'a Gedson Fernandes misillemesi! Cyle Larin...

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde ezeli rakibi Beşiktaş'la Cezayirli futbolcu Rachid Ghezzal'i transferi için kapışan Galatasaray, yıldız futbolcuyu siyah beyazlılara kaptırmıştı. Sarı kırmızılar bu kez Gedson Fernandes transferinde Beşiktaş'la karşı karşıya gelirken Portekizli futbolcu da Kartal'ın oyuncusu oldu.

Bu gelişmenin ardından devre arasında Inaki Pena, Erick Pulgar, Bafetimbi Gomis ve Semih Kaya'yı kadrosuna katan Galatasaray flaş bir transfere imza atmak için harekete geçti.

Galatasaray'dan Beşiktaş'a misilleme

Sabah'ta yer alan habere göre; Galatasaray, Gedson Fernandes'i Beşiktaş'ın almasıyla misilleme yapmaya karar verdi. Sarı kırmızılılar, sözleşmesi sezon sonu bitecek olan 26 yaşındaki futbolcuyu kadroya katarak hücum hattını güçlendirmeyi planlarken, camiadaki yüksek tansiyonu da biraz olsun düşürmeyi hedefliyor.

Galatasaray, Cyle Larin transferi için harekete geçiyor

Aslan, Beşiktaş ile sözleşme uzatmaya yanaşmayan, istediği ücrette indirime gitmeyen Cyle Larin'i transfer etmek için girişimlere başlıyor. Kanadalı forvetin daha önce Galatasaray'a önerildiği ancak Cimbom'un etik olmadığı gerekçesiyle bu transfer için devreye girmediği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
G.Saray Luyindama'nın yerini doldurdu! İşte Aslan'ın 4. transferi...
Habere Git

Beşiktaş ile Larin arasında ipler koptu

Siyah-beyazlıların 1 milyon 750 bin Euro'luk önerisine karşılık 2.5 milyon Euro'da ısrar eden Kanadalı yıldıza "İster kabul et, ister git" cevabı verildi Beşiktaş'ta Cyle Larin'in sezon sonu bitecek olan sözleşmesini yenilemek için 6 ay önce başlayan görüşmeler, olumsuz sonuçlandı.

Çifte kupada büyük pay sahibi oldu

Beşiktaş’ın 26 yaşındaki Kanadalı forveti Cyle Larin, siyah beyazlı takımdaki kariyerinde toplam 83 maçta oynadı. Larin, bu maçlarda 36 gol atarken, 9 da asist kaydetti. Özellikle geçtiğimiz sezonki 23 gol ve 9 asistlik peformansıyla çifte şampiyonlukta büyük pay sahibi oldu. 

Gedson Fernandes 6 ay Rize, ardından Beşiktaş

Galatasaray'ın da anlaşmaya vardığı iddia edilen Gedson Fernandes'i sürpriz bir şekilde kadrosuna katan Beşiktaş, bu transferle ezeli rakibine Ghezzal sonrası çalım daha attı. Beşiktaş, oyuncuyu sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor'a kiraladı. Gedson, önümüzdeki sezondan itibaren Beşiktaş forması giymeye başlayacak.

Senin için hazırladığımız haberler