Galatasaray, Milot Rashica'nın Bonservisini Almak İstiyor! Ücret...

29.03.2023 - 23:26 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 23:56

Süper Lig ekibi Galatasaray, Kosavalı yıldız oyuncu Milot Rashica'nın bonservisini almak için girişimlere başlayacak. İstenilen bonservis ve detaylar haberde.

Galatasaray, Milot Rashica'nın Bonservisini Almak İstiyor! Ücret...

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın sezon başında İngiliz ekibi Norwich'ten kiralık olarak kadrosuna kattığı Milot Rashica, gösterdiği performans ile taraftarın sevgilisi haline geldi. Cimbom, Kosovalı oyuncunun bonservisini almak için devreye girdiği iddia edildi. Detaylar...

Galatasaray'ın teklifi belli oldu

TRT Spor'da yer alan habere göre, Galatasaray, yaz transfer döneminde Milot Rashica'nın bonservisini almak için harekete geçti. Galatasaray, Milot Rashica için Norwich kulübüne yaklaşık 5 milyon euro teklif edecek. İngiliz ekibinin Rashica için 7 milyon euro talep etmesi bekleniyor.

Sözleşmesi 2 yıl daha var

Kosovalı oyuncunun bonservisini almakta isteyen Cimbom, İngiltere’de Championship’te mücadele eden Norwich’e teklif yapacak. Yıldız oyuncunun İngiliz ekibiyle 2 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 2025 yılında bitecek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, yeni Drogba'nın peşinde!
Habere Git

8 gole katkı sağladı

26 yaşındaki futbolcu bu sezon sarı kırmızılı forma ile ligde 17, Ziraat Türkiye Kupası’nda 3 olmak üzere 20 maça çıkarken 4 gol, 4 asistlik katkı sağlamayı başardı.

5 milyon Euro gözden çıkarıldı

Bonservisi İngiltere Chamhionship takımlarından Norwich'te bulunan Kosovalı futbolcu için 5 milyon Euro gözden çıkarılmış durumda.

İlgini Çekebilir
İşte Galatasaray-Adana Demirspor maçının bilet fiyatları!
Habere Git

Galatasaray'da kalmak istiyor

 "Galatasaray taraftarıyla aramızda özel bir bağ var" diyen Rashica, "Bu sene şampiyon olmak istiyoruz. Takım halinde elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. Yıldız oyuncu Kosova basınına verdiği röportajlarda ise İstanbul'u sevdiğini ve alıştığını ifade etti.

Senin için hazırladığımız haberler