Galatasaray'dan dev transfer: Milletler Ligi'nin en iyi çaprazı...

15.07.2024 - 09:37 | Son Güncellenme: 15.07.2024 - 09:50

AXA Sigorta Efeler Ligi ekiplerinden Galatasaray, 2024 Milletler Ligi'nin en iyi pasör çaprazı Fransız voleybolcu Jean Patry'i transfer etti.

Galatasaray'dan dev transfer: Milletler Ligi'nin en iyi çaprazı...

Galatasaray HDI Sigorta yeni transferi ile dikkat çekti. Sarı-Kırmızılı ekip Fransa ile Tokyo Olimpiyatları'nda şampiyon olan pasör çaprazı Jean Patry'i renklerine bağladığını duyurdu.

Jean Patry, Galatasaray'da

Galatasaray HDI Sigorta resmi sitesinde yaptığı paylaşımda Jean Patry'nin transferini şu sözlerle duyurdu: "Yeni sezon transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray HDI Sigorta Erkek Voleybol Takımımız, Fransız pasör çaprazı Jean Patry ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulübümüz, 1996 doğumlu oyuncu Jean Patry ile kadrosunu güçlendirdi.

Profesyonel voleybol kariyerine 2012 yılında Centre national de volley-ball ekibinde başlayan oyuncu sırasıyla Montpellier UC, Top Volley Cisterna, Allianz Milano ve Jastrzębski Węgiel takımlarında forma giydi.

Kulüp kariyerinde 1 Challenge Cup ve 1 Polonya Ligi şampiyonluğu bulunan oyuncumuz, 2024 yılında Fransa Milli Takımı ile Milletler Ligi’nde en iyi pasör çaprazı seçildi.

Jean Patry’e Galatasaray HDI Sigorta’ya hoş geldin der, başarılarla dolu bir yıl geçirmesini dileriz."

Milletler Ligi'nin en iyi pasör çaprazıydı

Jean Patry, 2024 FIVB Milletler Ligi'ndeki performansı ile dikkat çekti. 27 yaşındaki voleybolcu turnuvada en iyi pasör çaprazı ödülüne layık görüldü. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Bulgar voleybolcu Martin Atanasov'u renklerine bağladı
Habere Git

Jean Patry'den Galatasaray taraftarına mesaj

Senin için hazırladığımız haberler