Galatasaray'dan Erick Pulgar Kararı | Transfer Haberleri

26.04.2022 - 10:40 | Son Güncellenme: 26.04.2022 - 10:56

Galatasaray transfer haberleri.... Galatasaray, devre arasında kiralık olarak kadrosuna kattığı Erick Pulgar'ın bonservisini almayı düşünüyor. Detaylar.

Galatasaray'dan Erick Pulgar Kararı | Transfer Haberleri

Galatasaray, devre arasında Fiorentina'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı ve son iki maçta gösterdiği performansla büyük beğeni alan Erick Pulgar ile ilgili kararını verdi.

G.Saray'dan Pulgar kararı

Sabah'ta yer alan habere göre; transfer arayışları devam ederken sarı-kırmızılı takım, performansından memnun kalınmayan Erick Pulgar ilgili bomba bir karara imza attı.

Planlar değişti

Son iki haftada ortaya koyduğu performans ile takımın en iyi isimlerinden olan Erick Pulgar için planlar da değişmeye başladı.

Eleştirilerin odağı olmuştu

Devre arasında Fiorentina'dan 6 ay için kiralanan Şilili oyuncu, ilk etapta hayal kırıklığı yaratırken, formasını da kaybedip eleştirilerin odağı olmuştu.

Son 2 maç performansı beğenildi

Yeni Malatyaspor'un ardından Altay karşılaşmasında da sahaya ilk 11'de çıkan Pulgar, orta sahada takımı yönlendiren isim haline geldi.

Kerem Aktürkoğlu'nun golü öncesinde atağın hazırlayıcısı olan 28 yaşındaki oyuncuya yeniden kredi açıldı.

İlgini Çekebilir
Arda Turan Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra ne yapacak? İşte cevabı...
Habere Git

Fiorentina'ya geri dönecek

Satın alma opsiyonu olmayan Pulgar, sezon sonunda Fiorentina'ya geri dönecek. İtalyan ekibi ile 1 yıl kontratı kalması ve takımda düşünülmemesi nedeniyle Pulgar, bir kez daha transfer pazarında olacak.


Performansı takip edilecek

Sezon sonuna kadar performansı yakından takip edilecek oyuncu, etkili olursa Fiorentina'nın kapısı çalınacak.


G.Saray cephesi Şilili orta sahanın bonservisi bedelsiz olarak verilirse yıllık ücretini ödemek koşulu ile oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Aslan ile 7 maça çıkan ve 324 dakika sahada kalan Erick Pulgar, skor üretemedi.

Senin için hazırladığımız haberler