Galatasaray NEF, Fenerbahçe Beko'dan İsmet Akpınar'ı Transfer Etmek İstedi

12.06.2023 - 10:16 | Son Güncellenme: 12.06.2023 - 10:26

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı, Fenerbahçe Beko'da forma giyen İsmet Akpınar'a sürpriz transfer hamlesi yaptığı ortaya çıktı. İşte teklif ve detaylar...

Galatasaray NEF, Fenerbahçe Beko'dan İsmet Akpınar'ı Transfer Etmek İstedi

AJANSSPOR HABER

Gelecek sezon transfer çalışmalarına hızlı başlayan Galatasaray NEF, ezeli rakibi Fenerbahçe Beko'dan transfer yapmaya hazırlanıyor. Sarı-Kırmızılılar, Sarı-Lacivertli takım forması giyen İsmet Akpınar'ı transfer etmek için hamle yaptığı ortaya çıktı. Detaylar...

Galatasaray'dan sürpriz hamle

D'Alessandro'nun verdiği bilgilere göre, Bu sezona daha iddialı bir kadro kurmak isteyen Sarı Kırmıszılı ekibin kurmayları sürpriz bir ismi gündemine aldı. Fenerbahçe Beko'da yeterli forma şansı bulamayan İsmet Akpınar'a teklif götürüldüğü ortaya çıktı.

Galatasaray teklifi iletti

Galatasaray'ın Akpınar transferinde ciddi olduğu iddia edildi. Luca D'Alessandro'nun haberine göre; Tecrübeli guard ile yakından ilgilenen Galatasaray, teklifini iletti.

İlgini Çekebilir
Jesus, Fenerbahçe'ye veda etti: "Bugün son maçımdı!"
Habere Git

Karar bekleniliyor

Fenerbahçe Beko'da forma giyme şansı bulamayan İsmet Akpınar, Sarı-Lacivertli takımdan ayrılmak istediği ortaya çıktı. Forma giymekte zorlanan Akpınar'ın Sarı-Kırmızılı ekipten gelen teklifi düşünmeye başladı. Kısa sürede ise karar vermesi beklenildiği ifade edildi.

Fenerbahçe Beko'dan ayrılacak

Almanya'da yetişen tecrübeli basketbolcunun, Sarı Lacivertli ekipte kalma olasılığı azalmaya başladı. Yerli rotasyonda değişikliğe gidecek olan Fenerbahçe'de takımda kalacak ve gidecek isimler belli olmaya devam ediyor. Itoudis'in raporu doğrultusunda harekete edecek olan yönetim, Sertaç Şanlı, Berk Uğurlu gibi isimlere transfer etmek isterken İsmet Akpınar ile yolları da ayırma kararı alması bekleniliyor.

Senin için hazırladığımız haberler