Galatasaray'dan flaş transfer hamlesi! 22 milyon Euro'luk yıldıza teklif yapıldı

12.01.2024 - 11:55 | Son Güncellenme: 12.01.2024 - 12:07

Orta saha transferi için harekete geçen Galatasaray, Premier Lig ekibi Nottingham Forest'ta forma giyen Orel Mangala için teklif yaptı. İşte detaylar.

Galatasaray'dan flaş transfer hamlesi! 22 milyon Euro'luk yıldıza teklif yapıldı

AJANSPOR - DIŞ HABER

Sezon başında transfer edilen Tanguy Ndombele'nin performansını yetersiz bulan Galatasaray, orta saha takviyesi için harekete geçti. 

Ara transfer döneminde kadrosunu yıldız bir oyuncu ile güçlendirmek isteyen Sarı-Kırmızılılar, Premier Lig temsilcisi Nottingham Forest'ta forma giyen Orel Mangala'yı listesine aldı.

Dursun Özbek yönetimi transfer teklifi yaptı

Sky Sports'ta yer alan habere göre Galatasaray, Orel Mangala için Nottingham Forest'ın kapısını çaldı. Dursun Özbek yönetimi İngiliz kulübe transfer teklifinde bulundu. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da iki Kerem ilki yaşadı
Habere Git

Galatasaray'ın rakipleri İtalya'dan

Galatasaray'ın radarında yer alan Orel Mangala ile İtalyan kulüpler de ilgileniyor. Serie A devleri Juventus ve Napoli, oyuncuyu listesinde bulunduran önemli takımlar arasında yer alıyor.

Piyasa değeri 22 milyon Euro

Temmuz 2022'de Stuttgart'tan 13 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Nottingham Forest'a transfer olan Orel Mangala'nın Transfermarkt verilerne göre güncel piyasa değeri 22 milyon Euro. 

25 yaşındaki orta saha bu sezon 18 Premier Lig maçına çıktı ve 1 gol kaydetti. Mangala 5 mücadele ise sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler