Galatasaray, Metehan Baltacı'nın Sözleşmesini Uzatıyor

25.01.2023 - 14:03 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 14:14

Süper Lig ekibi Galatasaray, altyapısından yetişen ve A takımda oynadığı hazırlık maçlarında dikkat çeken stoper Metehan Baltacı'nı sözleşmesini uzatıyor.

Galatasaray, Metehan Baltacı'nın Sözleşmesini Uzatıyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, altyapıdan yetişen ve A takıma kadar yükselen genç savunmacı Metehan Baltacı ile yeni sözleşme yapacak. Genç futbolcunun temsilcisi Murat Erdoğan bu konuda önemli açıklamalar yaptı. Detaylar...

''Okan hoca Metehan'ın kalmasını istedi''

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Erdoğan, ''Metehan, İskenderunspor'da kiralık olarak oynadı, şampiyonluk yaşadı. Sonra tekrar kiralık olarak bir başka takıma gider mi diye planlama yaparken, Okan Buruk hoca Metehan'ın kalmasını istedi. Metehan da kamp dönemi ve hazırlık maçlarında çok iyi bir performans gösterdi.'' dedi.

''Metehan ile ilgili önemli planlar var''

Galatasaray'ın Metehan'a çok değer verdiğine değinen Erdoğan, ''Galatasaray'ın Metehan'la ilgili çok önemli planları var. Alttan gelen oyunculara çok değer veriyorlar. Metehan altyapıdan geldiği için kulüp kültürünü çok iyi biliyor. '' ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Enner Valencia'dan Galatasaray taraftarına: ''Bunlar çok şaşırtıcı''
Habere Git

''Galatasaray sözleşmesini uzatacak''

Metehan Baltacı'nın Galatasaray ile sözleşme uzatacağını açıklayan Murat Erdoğan, ''Galatasaray'la Metehan'la yeni sözleşme yapılması adına görüşüyoruz. Sırasıyla tek tek oyuncularla sözleşme uzatıyor. En son görüşmemizde Metehan'ın sözleşmesini 2026 yılına kadar uzatmak konusunda konuştuk'' dedi. 

Sözleşmesi devam ediyor

Galatasaray'ın genç yıldız adayı Metehan Baltacı'nın kulüple olan sözleşmesi devam ediyor. 20 yaşındaki savunma oyuncusunun Sarı-Kırmızılı ekiple 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunmakta. 

Süper Lig'de oynayamadı

Galatasaray'da savunma sorunu yaşanırken Emin Bayram ile birlikte yedeklerde tek olan Metehan Baltacı, Süper Lig'de forma giyme şansı elde edemedi. Genç oyuncu Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 2 maçta görev aldı. Ofspor maçında 90 dakilka forma giyerken GMG Kastamonu maçının ise son 17 dakikasında oyuna dahil oldu.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan 4 koldan transfer! Sürpriz isimler
Habere Git

Kiralık gitmişti

Galatasaray'da geçen sezon kiralık olarak giden Metehan Baltacı, geçtiğimiz sezonu İskenderunspor'da tamamlamıştı. Genç oyuncu 2. Lig'de 27 karşılaşmada görev aldı. Bu maçlarda ise 2 gol atma başarısı elde etmişti.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler