Galatasaray'dan İtalya'ya transfer çıkarması!

12.01.2020 - 09:39 | Son Güncellenme: 12.01.2020 - 09:43

Galatasaray'dan İtalya'ya transfer çıkarması!

Galatasaray'da transfer konusunda çalışmalar devam ediyor. Ligin ilk yarısında şampiyonluk yarışında geride kalan sarı-kırmızılılar, kadrosuna katacağı isimler üzerine yoğunlaştı. Galatasaray Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak'ın Mert Çetin transferi için İtalya'ya gittiği iddia edildi. Mert Çetin, Galatasaray'a mı transfer olacak? Detaylar haberde.

Galatasaray'da gözler stoper transferinde

Süper Lig'de ilk yarıyı 27 puanla 7. sırada tamamlayan ve ikinci yarıya daha güçlü bir kadroyla başlamak için transfer dönemine hızlı bir giriş yapan Galatasaray'da öncelikli hedef stoper transferi.

Galatasaray, Mert Çetin'i istiyor

Christian Luyindama'nın sakatlığı sonrası bu bölgeye mutlaka takviye yapmak isteyen ve Roma'da forma giyen Mert Çetin'i bir süredir renklerine bağlamak isteyen sarı kırmızılılarda İtalya çıkarması başladı.

Albayrak transfer için İtalya'ya gitti

Fotomaç'ın haberine göre; Onyekuru, Saracchi ve Sekidika transferlerinde önemli rol oynayan Albayrak'ın, Roma'ya Mert Çetin transferini bitirmek için gitti.

Fatih Terim de Mert Çetin transferini istiyor

Teknik direktör Fatih Terim'in de çok istediği Mert Çetin için Roma'yla görüşmelerde önemli yol kat edildiği kaydedildi.

Mert Çetin'in Roma performansı

Gençlerbirliği'nde geçirdiği 2 sezonun ardından sezon başında 3 milyon Euro karşılığında Roma'ya transfer olan genç oyuncu bu sezon İtalyan ekibiyle 4 resmi maçta görev aldı ve gol veya asist yapma başarısı gösteremedi.

Senin için hazırladığımız haberler