Galatasaray'da istifa depremi! Neden bıraktığını açıkladı!

26.07.2018 - 10:03 | Son Güncellenme: 26.07.2018 - 13:03

Galatasaray yönetiminde Murat Ece depremi yaşanıyor. Ece, görevinden neden istifa ettiğini açıkladı. Galatasaray haberlerini sitemizden takip edebilirsiniz.

Galatasaray yönetiminde Murat Ece depremi yaşanıyor. Camiayı en iyi bilen isimlerden Turgan Ece'nin oğlu olan 68 yaşındaki Murat Ece uzun zamandır havanda su dövüldüğünü ima ederek önceki gün görevinden istifa etmişti. Murat Ece, görevlerinden istifa ettikten sonra da bir hayli sert açıklamalar yaptı.

Murat Ece’den sert sözler

İstifasını "Gördüğüm lüzum üzerine" sözleriyle açıklayan Ece, "Uygunsuzluklara ortak olmamak, bazı yöneticilerin Galatasaray ilkelerine uymayan tavırları ve bu tarzla çözüm gelmeyeceğin anladığım için bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

“Koltuk işgal etmesinler”

Murat Ece, büyük mali kayıpların bulunduğu ortamda çalışmanın yanlış olduğunu vurguladı. Ece "Bir dizi sorun var. UEFA'nın futbolcu satmadan alamazsın, Taçspor Kulübü ile olan mali kaçaklara, geleceği dönük mali sıkıntılara, yaşanan görüş ayrılıklarına, ben yaptım oldu mantığına plansız adımlar atılarak maddi-manevi sorunlara çare üretilemeyeceğini gördüğüm için istifa kaçınılmazdı" dedi.

“Fazlasını zaman söyler”

Ece sözlerini "Galatasaray'a yıllarını vermiş bir babanın oğluyum. Fazlasını zaman söyler" diyerek bitirdi. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler