Galatasaray, PSG'den Leandro Paredes Hakkında Kararını Verdi!

29.07.2023 - 10:42 | Son Güncellenme: 29.07.2023 - 10:50

Galatasaray, bonservisi Paris Saint Germain'de olan Leandro Paredes hakkında kararını verdi. Uzun süredir görüşülen yıldız daha fazla beklenmeyecek.

Galatasaray, PSG'den Leandro Paredes Hakkında Kararını Verdi!

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezonda Süper Lig ve Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Orta sahaya takviyede bulunmak isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim, daha önce kulübü ile anlaşma sağladığı bir futbolcu hakkında kararını verdi.

PSG ile anlaşma sağlandı

Galatasaray, Leandro Paredes'i kadrosuna katmak için harekete geçmiş ve oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Ligue 1 devi Paris Saint Germain ile masaya oturmuştu. Sarı-Kırmızılılar, Fransız kulüp ile yaptığı görüşmeler sonucunda 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağlamıştı.

Paredes'e 3 yıllık sözleşme önerildi

Paris Saint Germain ile anlaşan Galatasaray, Leandro Paredes ile temasa geçti. Dursun Özbek yönetimi, Arjantinli yıldız futbolcuya 3 yıllık kontrat önerdi. Ancak oyuncu Galatasaray'a kesin bir yanıt vermedi ve son kararı için süre istedi.

İlgini Çekebilir
Cimbom Paredes transferinde sona geldi! Yapılan teklif ortaya çıktı
Habere Git

Galatasaray artık cevap beklemeyecek

L'Equipe'de yer alan habere göre Galatasaray, uzun süredir görüşmelerini sürdürüdüğü Leandro Paredes hakkında kararını verdi. Sarı-Kırmızılı yönetim, Arjantinli yıldızdan gelecek cevabı artık beklemeyecek.

Paredes'in Galatasaray'a transfer olmayacağını kesin olarak söylemek zor ihtimal olsa da yönetimin, yanıt süresini uzatan futbolcunun yerine alternatif isimlere yöneldiği kaydedildi.

Paredes'in performansı

Geçtiğimiz sezonu Serie A devi Juventus'ta kiralık olarak tamamlayan Leandro Paredes, sezon boyunca toplam 39 maça çıktı. Paredes, bu maçlarda 1 gol, 2 asist kaydetti. 29 yaşındaki önlibero 9 mücadelede sarı kart, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler