Galatasaray, Leipzig altyapısından sağ bek Vincent Bayındır'ı transfer etti

13.03.2024 - 11:24 | Son Güncellenme: 13.03.2024 - 14:41

Devre arasında kadrosunu Aurier, Köhn, Vinicius ve Berkan Kutlu ile güçlendiren Galatasaray'ın, Leipzig'den 18 yaşındaki sağ bek Vincet Bayındır'ı da transfer ettiği ortaya çıktı. İşte detaylar...

Galatasaray, Leipzig altyapısından sağ bek Vincent Bayındır'ı transfer etti

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray devre arasında Hannover'den Derrick Köhn'ün bonservisiyle, Nottingham Forest'tan Serge Aurier ve Fulham'dan Carlos Vinicius'u kiralık olarak transfer etmiş, Genoa'da kiralık olarak forma giyen Berkan Kutlu'yu ise geri çağırmıştı.

Sarı kırmızılıların Şubat ayında bir transfer daha yaptığı ortaya çıktı.  

Leipzig altyapısından Vincent Bayındır transfer edildi

Galatasaray, Bundesliga ekibi Leipzig'in U19 takımında forma giyen 18 yaşındaki sağ bek Vincent Bayındır'ı transfer etti.  

İlgini Çekebilir
Muslera'ya yapılan teklif ve ailesinin ülkesine gitme nedeni belli oldu!
Habere Git

U19 takımında oynamaya başladı

2025 Haziran ayına sonuna kadar sözleşme imzalanan Vincent Bayındır, sarı kırmızılı formayı giyerek U19 takımıyla maçlara çıkmaya başladı.   

Yeni sezon kampına çağrılacak

Teknik direktör Okan Buruk'un, sağ bekin yanı sıra orta sahanın sağında da forma giyebilen genç oyuncuyu yeni sezon kampına çağıracağı öğrenildi.

İlgini Çekebilir
İşte yeni sezonun ilk transferi! Görüşmeler başladı, menajeri Türkiye'ye geliyor...
Habere Git

İkizi de futbolcu

Öte yandan Galatasaray'ın genç transferi Vincent Bayındır'ın ikizi olan Aris de kardeşi gibi futbolcu. Aris Bayındır, Bundesliga ekiplerinden Leipzig'in U19 takımında forma giyiyor. Aris aynı zamanda Almanya U18 milli takımında da oynuyor.

13 maçta forma giydi

17 yaşındaki Vincent Bayındır futbola Hertha Berlin altyapısında başladıktan sonra ikizi Aris Bayındır ile RB Leipzig'in altyapısına transfer oldu. Geçen sezon RB Leipzig U17 takımıyla 13 maça çıkıp 1 gol attı.

İlgini Çekebilir
Sadio Mane bombası! Süper Lig devine geliyor...
Habere Git

Instagram'dan açıkladı

Vincent Bayındır, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Bu paylaşımla Leipzig'e veda etmek ve aynı zamanda teşekkür etmek istiyorum. Burada çok şey öğrendim ve insan olarak geliştim. Aldığım dersler için çok teşekkür ediyorum. Hayatta her zaman engeller vardır ama mesele yeniden ayağa kalkıp her fırsatı değerlendirmektir. Galatasaray'da oynayacağımı duyurduğum için çok mutluyum ve minnettarım. Böylesine harika bir kulüpte oynamak benim için bir onur. Geleceğin bu harika fırsatla getireceği şeyler için çok heyecanlıyım." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler