Galatasaray'dan Süper Lig için karar!

31.03.2020 - 09:20 | Son Güncellenme: 31.03.2020 - 09:24

Koronavirüs salgını sebebiyle lige verilen aranın ardından Galatasaray yönetimi flaş bir karar aldı. Yönetim ligin bundan sonraki dönemi için ne düşünüyor? İşte son gelişmeler...

Galatasaray'dan Süper Lig için karar!

Koronavirüs sebebiyle lige verilen aranın ardından sezonun akıbeti tartışma yarattı. Galatasaray yönetimi, bundan sonraki süreçle ilgili kararını verdi. Yönetim neye karar verdi? Ayrıntılar haberimizde...

Galatasaray, kalan maçların tamamlanmasını istiyor

Ne Play-Off ne de ligin bu haliyle tescili...Galatasaray Yönetimi, bu sezonki maçların tamamlanması dışında başka hiçbir senaryoya sıcak bakmıyor.

Galatasaray'da telekonferans yoluyla toplantı

Sarı-Kırmızılı kulübün idarecileri, bir yandan koronavirüs salgınıyla mücadele ederken, diğer taraftan Başkan Mustafa Cengiz’in liderliğinde telekonferans yöntemiyle toplantı yapıyor.

Galatasaray yönetimi, ligin bu haliyle tesciline de karşı

Bu görüşmelerde, virüs salgını sona erdiğinde yola nasıl devam edileceği konusu öncelikli gündem maddesi olarak masaya yatırılıyor. Sarı-Kırmızılılar, lig bitmeden Play-Off oynanması veya puan durumunun bu haliyle tescil edilerek şampiyonun belirlenmesi gibi görüşlere kesinlikle karşı çıkıyor.

UEFA ve FIFA’yla iş birliği

Süreci yakından takip edebilmek amacıyla UEFA ve FIFA’yla iş birliği yapmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, Avrupa liglerinde alınacak kararların, emsal teşkil ederek Türkiye’de de uygulanması taraftarı.

Bu akşam da toplantı yapılacak

Konuyla ilgili olarak bu akşam da Galatasaraylı yöneticilerin bir toplantı yapacakları öğrenildi. (Skorer)

Senin için hazırladığımız haberler