Galatasaray aradığı 10'u Belçika'da buldu! Bilal El Khannouss hamlesi...

17.12.2023 - 12:32 | Son Güncellenme: 17.12.2023 - 12:42

Süper Lig takımlarından Galatasaray, Belçika Ligi'nde Genk forması giyen Faslı 10 numara oyuncusu Bilal El Khannouss ile ilgileniyor... İşte detaylar.

Galatasaray aradığı 10'u Belçika'da buldu! Bilal El Khannouss hamlesi...

Devre arasında kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarını sürdüren Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'dan sürpriz bir 10 numara hamlesi geldi.

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray Yönetimi, önümüzdeki günlerde sürpriz bir isim için Belçika'dan bir kulüple masaya oturacak ve transferi bitirmeye çalışacak. Galatasaray devre arasında potansiyeli yüksek bir oyuncuyu kadrosuna katmak için harekete geçecek. Orta sahaya ve sol beke takviye yapmak isteyen Cimbom'da gündeme sürpriz isimler geliyor. 

Bilal El Khannouss listede

Sarı-Kırmızılılar'ın yeni hedefi ise Belçika Ligi ekiplerinden Genk'te forma giyen 10 numara Bilal El Khannouss'u transfer etmek.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Angelino'ya sürpriz talip
Habere Git

Avrupa'nın önemli kulüpleri peşinde

Avrupa'nın önemli kulüpleri de genç yıldızı kadrosuna katmak istiyor. Galatasaray kurmaylarının önümüzdeki günlerde Belçika seferine çıkacağı ve transferi noktalamak için uğraş verecekleri belirtildi.

Bu sezonki performansı

19 yaşındaki Faslı yıldız bu sezon gösterdiği performansla adından söz ettiriyor. Belçika Ligi'nde bu sezon 17 karşılaşmada forma giyen El Khannouss, 3 gol atarken 2 de asist yaptı.

Henüz 19 yaşında olmasına rağmen 3 kez Fas Milli Takımı'nda forma giyen yıldız oyuncuyu Fransa, İtalya ve İspanya Ligi takımlarının da yakından takip ettiği biliniyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Sergio Oliveira gelişmesi! Sözleşmesi...
Habere Git

G.Saray'ın teklif edeceği ücret

Transfermarkt değeri 18 milyon Euro olan Faslı yıldız futbolcu için G.Saray'ın 10 milyon Euro teklif edeceği öğrenildi. Faslı oyuncunun kulübü Genk'in El Khannouss'un transferinden beklentisi ise en az 15 milyon Euro. Sarı- Kırmızılı Yönetimin bu rakamı pazarlıklar makul seviyelere çekmesi bekleniyor.

Cimbom'un transfer etmek istediği Faslı yıldız El Khannouss'un 2022 yılında transfermart'a göre piya değeri sadece 100 bin Euro idi. Şimdiki değeri ise tam 18 milyon Euro olarak gözüküyor.

Senin için hazırladığımız haberler