Sergio Oliveira, Suudi Arabistan ekipleri ile görüşüyor

07.09.2023 - 09:43 | Son Güncellenme: 07.09.2023 - 10:48

Galatasaray'da geleceği merak konusu olan Sergio Oliveira'ya transfer teklifleri gelmeye devam ediyor. Yıldız oyuncunun Suudi Arabistan ile görüştüğü iddia edildi.

Sergio Oliveira, Suudi Arabistan ekipleri ile görüşüyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da gösterdiği performans ile gözden düşen Portekizli oyuncu Sergio Oliveira'nın Suudi Arabistan'a gideceği iddia edildi.

Suudi Arabistan ile görüşme halinde

Milliyet'te yer alan habere göre; Sergio Oliveira da Suudi Arabistan kulüpleriyle görüşme halinde ve Portekizli futbolcunun satılmasının da sürpriz olmayacağı belirtiliyor.

Atina'da tatile gitti

Yaşadığı sakatlık sebebiyle kadroda yer almayan Sergio Oliveira'ya Galatasaray'ın çalıştırıcısı Okan Buruk'un milli ara için izin verdiği ve 31 yaşındaki oyuncunun Atina'ya gittiği ortaya çıktı. Sergio Oliveira, birkaç günlük tatilin ardından İstanbul'a geri dönecek ve antrenmanlara başlayacak.

Transfer sezonu bitiyor

Suudi Arabistan Ligi'nde transfer sezonu bugün kapanıyor. 25 Eylül'de son olan transfer sezonu 7 Eylül'e çekilerek erken bitmesi sağlandı.

Porto'dan transfer oldu

Sergio Oliveira, geçtiğimiz sezon başı Galatasaray'a 3 milyon Euro karşılığında Porto'dan transfer olmuştu. 

4 gol 5 asist

Galatasaray'ın şampiyonluğunda katkısı olan yıldız oyuncu, sarı-kırmızılı formayla toplamda 34 maça çıkıp 4 gol atıp 5 asistlik performans sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler