Galatasaray, Başakşehir'den Berkay Özcan'ı istedi

06.09.2023 - 10:52 | Son Güncellenme: 06.09.2023 - 11:05

Yerli rotasyonu transferi çalışmalarına hız veren Galatasaray, Okan Buruk'un isteği ile Başakşehir'den Berkay Özcan'ı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.

Galatasaray, Başakşehir'den Berkay Özcan'ı istedi

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'da transfer çalışmaları sürerken gündeme son olarak Berkay Özcan geldi. Cim Bom, yerli rotasyonu için Başakşehir'de sene sonu sözleşmesi sona erecek olan Özcan'ı kadrosuna katmak istiyor.

Berkay Özcan için hamle yapıldı

Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 25 yaşındaki futbolcu Berkay Özcan için temaslara başlayan Sarı Kırmızılılar, Başakşehir’e para artı takas formülünü önerdi. 

Takas listesi sunuldu

Milliyet'te yer alan habere göre; Galatasaray elindeki bazı yabancı oyuncularla yollarını ayırmak istiyor. Bu doğrultuda lige kötü bir başlangıç yapan İstanbul temsilcisine bir liste sunduğu belirlendi.

İlgini Çekebilir
''Hayal kırıklığı oldu, Galatasaray gündemine aldı''
Habere Git

Okan Buruk istiyor

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre; Berkay Özcan, aynı zamanda Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un eski öğrencisi. Buruk, Başakşehir’i Süper Lig’de şampiyonluğa taşıdığında, Berkay’ı tam bir joker gibi kullanmış ve öğrencisinin yıldızını parlatmayı başarmıştı. 

Okan hocanın, Berkay’ı yine aynı rolde düşündüğü ve taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu yönde ilerlediği öğrenildi.

Senin için hazırladığımız haberler