Galatasaray, transferlerine taraftar önünde imza töreni yapacak

09.09.2022 - 10:50 | Son Güncellenme: 09.09.2022 - 11:04

Süper Lig ekiplerinden Galatasaray, Icardi, Oliveira, Mata, Torreira gibi yıldız transferleriyle yeni sezona geçiş yaptı. Cimbom, 13 yeni transfere imza töreni yapacak. Detaylar...

Galatasaray, transferlerine taraftar önünde imza töreni yapacak

AJANSSPOR HABER

Leo Dubois, orta sahaya Sergio Oliveira, Midtsjö ve Lucas Torreira transferini yapan Galatasaray, daha sonra Kazımcan Karataş, Abdulkerim Bardakçı, Mertens ve Seferovic ile yıldız transfelerine devam etti. Sarı-Kırmızılılar transferin son gününde ise transfer şovu yaparak Icardi, Yusuf Demir,  Milot Rashica, Mathias Ross Jensen ve Juan Mata ile transfer tahtasını kapattı. Cimbom yeni transferlerine imza töreni yapacak. İşte detaylar...

Toplu imza töreni

Sabah'ın haberine göre; Yaz transfer döneminde 13 oyuncuyu kadrosuna katan Galatasaray'da önümüzdeki günlerde toplu bir imza töreni gerçekleşecek.

Sarı-kırmızılı kulüp yeni transferlerin hepsine ilk önce Galatasaray Adası'nda görkemli törenle imza attırmayı planlasa da sonrasında taraftarın isteği nedeniyle imza töreninin statta yapılması kararı alındı. Yönetim, 40 bin kişilik dev bir organizasyon düşünüyor...

''Galatasaray ruhu''

Kaptan Muslera, 2011'de kurulan kadronun benzerinin oluşturulduğunu işaret etti. Uruguaylı kaleci, "Asıl önemli olan Galatasaray ruhunu sahaya yansıtabilmek" diye konuştu. 

İlgini Çekebilir
Transferin şampiyonu belli oldu İki büyük kârda ikisi zararda!
Habere Git

İşte Galatasaray'ın KAP açıklaması

Galatasaray, yeni transferlerine ödenecek rakamları açıkladı. Mauro İcardi için Paris Saint-Germain'le yapılan anlaşmaya göre Fransız kulübü, oyuncuya 6 milyon Euro, sarı-kırmızılılar ise 750 bin Euro maaş ödeyecek. 

Yusuf Demir için Rapid Wien'e 5 taksitte 6 milyon Euro bonservis bedeli verilecek. 4 yıllık kontrat yapılan 19 yaşındaki futbolcu ise bu sezon 650 bin Euro, 2023-24'te 750, 2024-25'te 850, 2025-26'da ise 950 bin Euro maaş kazanacak.

 

Milot Rashica'ya ise 1.5 milyon Euro garanti ücret ödenecek. Mathias Ross için de kulübü Aalborg'a 4 eşit taksitte 1 milyon 750 bin Euro bonservis, 4 yıllık kontrat yapılan oyuncuya da 400 bin Euro maaş verilecek.  1+1 yıllık sözleşme imzalayan Juan Mata da bu yıl 1.9 milyon Euro ücret elde edecek.

Senin için hazırladığımız haberler