"Galatasaray'dan teklif almıştım ama..."

08.09.2017 - 22:07 | Son Güncellenme: 08.09.2017 - 22:07

AJANSSPOR -  Antalyaspor'un yeni transferi William Vainqueur, beIN Sports televizyonuna özel açıklamalarda bulundu.

"Galatasaray'dan teklif almıştım ama..."

Hazırlık döneminin başında Galatasaray'dan bir teklif gelmişti ama diğer birçok teklif gibi finalize edilmemiş bir teklifti. Sonuç olarak Antalyaspor'u görüp burayı seçtim.

"Nasri, Menez ve Eto'o gibi isimler kararımı etkiledi..."

Burayı seçmemdeki en büyük etken  telefon görüşmesi yaptığım başkan Ali Şafak Öztürk'tür. O bana takımın hırsı, azmi, vizyonu, isteği ve projesini anlattıktan sonra bunun akabinde Nasri, Menez ve hali hazırda Eto'o gibi isimlerin olması kararımı olumlu yönde etkiledi.

"Soğukkanlı bir oyun yapım var...

Genel olarak soğukkanlı, kontrolü sağlayabilen, top çalan ve kaptığı topu oyuna sokabilen bir oyuncuyum. Tabi bu benim için söylenenler. Önemli olan taraftarların bunları görüp onaylaması. 

"Ligin favorisinin Galatasaray olduğunu biliyorum..."

Gelmeden önce Galatasaray'ın yaptığı transferleri duymuştum. Aynı zamanda ligin favorisinin onların olduğu da söylendi. Ancak sahamızda oynayacağız ve taraftarımız arkamızda olacak. 3 puana şiddetle ihtiyaç duyuyoruz.

"Gomis'in çıkışını durdurmak istiyorum..."

Gomis benim çok iyi bir arkadaşım. Geçen sezon onunla beraber çok iyi bir performans sergiledik. Bu sene de iyi bir giriş yaptığını biliyorum. Ancak temennim onun bu iyi çıkışını durdurabilmek. Tabii sonraki maçlarında arkadaşı olarak iyi dileklerimi iletirim.

"Onlarla aynı takımda olmak için sabırsızlanıyorum..."

Eto'o ve Nasri için aslında söyleyenebilecek pek bir şey yok. Dünya çapında bilinen çok ünlü ve iyi futbolcular. Onlarla aynı takımda olmak için sabırsızlanıyorum. Her ikisine de saygı duyuyorum.

"Valbuena kalistesini gösterdi..."

Valbuena da çok iyi bir arkadaşım. Çok teknik bir oyuncu. Kalitesini zaten oynadığı maçlarda gösterdi. Fenerbahçe'ye çok katkısı olacaktır.

"Türkiye Ligi gelişmekte olan bir lig...

Türkiye Ligi gelişmekte olan bir lig. Biz de Fransızlar olarak bu yapılan yatırımlar, taraftarın coşkusu stadların durumu ve tesisleri göz önüne aldığımızda buraya gelip oynamak istiyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler