Galatasaray'dan transferde Balotelli kararı!

25.05.2020 - 08:31 | Son Güncellenme: 25.05.2020 - 08:43

İtalyan golcü Mario Balotelli'nin adı sık sık Galatasaray ile anılıyor. Sosyal medyadan paylaşımlar yapan futbolcuya, sarı-kırmızılı taraftarlar yoğun ilgi gösteriyor. Peki, Balotelli konusunda Galatasaray ne düşünüyor? Transferde son durum...

Galatasaray'dan transferde Balotelli kararı!

DIŞ HABER/AJANSSPOR

Sezonun sona ermesiyle birlikte İtalyan ekibi Brescia'dan ayrılacak olan Mario Balotelli için Brezilya ekipleri devrede. Futbolcunun adı Galatasaray ile de anılıyor. Balotelli, Galatasaray ile görüştü mü? Transferde son gelişmeler ve detaylar haberimizde...

Galatasaray'ın Balotelli transferinde önde olduğu iddia edildi

Mario Balotelli'nin adı son günlerde daha çok Brezilya takımlarıyla anılmaya başlandı. Yıldız golcü için Galatasaray'ın transferde daha avantajlı olduğu gündeme geldi.

Serbest bırakılma ihtimali var

DataSport ve Calcio Mercato'ya göre; Mario Balotelli, sezon sonunda Brescia ile yollarını ayırmaya hazırlanırken İtalyan golcünün serbest bırakılma ihtimalinin olduğu da belirtiliyor. 

Galatasaray taraftarı ilgi gösterdi

Golcü futbolcu sosyal medya hesaplarından ise paylaşımlar yapmayı sürdürüyor. Arabasında müzik dinlediği anları paylaşan oyuncuya Galatasaray taraftarları da ilgi gösterdi.

Terim'in raporu doğrultusunda çalışmalar sürecek

Teknik direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürecek sarı-kırmızılılarda Balotelli'nin adı sıkça gündeme geliyor. 

Galatasaray yüklü anlaşmalar yapacak durumda değil

Ancak; şu sıralarda Galatasaray'ın yüklü anlaşmalar yapacak ya da yüksek bonservis bedelleri ödeyecek şartları oluşmuş değil. Sarı-kırmızılılar transfer stratejisinde denge politikasını gözetecek.

Senin için hazırladığımız haberler