Galatasaray'dan transferde Mostafa Mohamed kararı!

06.10.2021 - 10:44 | Son Güncellenme: 06.10.2021 - 10:46

Galatasaray transfer haberi... Galatasaray yönetimi son yapılan toplantıda Mısırlı golcü Mostafa Mohamed ile ilgili kararını verdi. İşte detaylar...

Galatasaray'dan transferde Mostafa Mohamed kararı!

AJANSSPOR-HABER 

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'da yönetim son yapılan toplantıda Mostafa Mohamed ile ilgili kararını verdi. Mohamed, Galatasaray'da kalacak mı? Detaylar haberde...

Mohamed'in bonservisi alınacak

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray yönetimi, son yapılan toplantıda Mısırlı golcünün tüm haklarının alınmasına karar verdi. Galatasaray, 4 milyon dolar ödeyecek ve Mohamed'in bonservisini almış olacak.

Devre arasına kadar harekete geçilecek

Galatasaray, Fransız ekibi Bordeaux ile görüşen ve sağlık kontrolünden geçmesine karşın transferi son anda suya düşen futbolcu ile ilgili bu hamlesini devre arasına kadar yapacak. 

Yüksek bir transfer teklifi gelirse ne olacak?

Fatih Terim'in daha önce, "Kaderine kendisi karar verecek" dediği futbolcuya bonservisi alındıktan sonra yüksek bir teklif gelirse Galatasaray bunu da değerlendirmeye alacak.

Rizespor maçıyla birlikte gol atmaya başladı

Mostafa Mohamed, hem takım oyununa katkısı hem arzusu hem de çalışkanlığıyla fark yaratmaya başladı. İlk 11'de başladığı Rizespor deplasmanında attığı 2 golle galibiyete büyük katkı sağlayan Mohamed, yeniden Terim'in gözüne girmeyi başardı. Futbolcu geçen sezon 17 maçta 9 gol atmıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler