Galatasaray, Liverpool'un Yıldız Forvetini Transfer Etmek İstiyor

05.05.2023 - 08:33 | Son Güncellenme: 05.05.2023 - 08:45

Son dakika transfer haberi | Galatasaray, Premier Lig devi Liverpool'un yıldız forveti Roberto Firmino'yu transfer etmek istiyor. İşte tüm detaylar...

Galatasaray, Liverpool'un Yıldız Forvetini Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de zirvede yer alan Galatasaray, en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 3 puan önünde şampiyonluk yarışı verirken, gelecek sezonun planlamasını da yapıyor. Sarı-Kırmızılılar, İngiltere'den bir yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Liverpool'un yıldızı gündemde

Bu sezon kadrosunu Mauro Icardi, Juan Mata, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Milot Rashica gibi yıldız futbolcularla güçlendiren Galatasaray, gelecek sezon transfer dönemine de damga vurmak istiyor. Dursun Özbek yönetimi, Premier Lig devi Liverpool'un yıldızına kancayı taktı.

Roberto Firmino transferi için tüm şartlar zorlanıyor

Fichajes'in haberine göre Galatasaray, Liverpool'da forma giyen yıldız futbolcu Roberto Firmino'yu transfer etmek için girişimlere başladı. Cimbom'un bu transfer için tüm şartlarını zorladığı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'den flaş transfer! Prensipte anlaşıldı
Habere Git

Bonservisi yok!

Galatasaray, Firmino transferinde bonservis bedeli ödemeyecek. Liverpool ile olan sözleşmesinin sonuna gelen Brezilyalı, Haziran ayında kulüpsüz olacak. Özbek yönetimi, yıldız futbolcuyu bonservissiz olarak kadroya katmak için çalışmalarını sürdürüyor.

İngilizler 41 milyon Euro verdi

2 Ekim 1991 doğumlu Roberto Firmino, ülkesi Brezilya'nın Figueirense FC takımında profesyonel oldu. Tombense'de kiralık döneminin ardından Almanya'da Hoffenheim'e transfer olan santrfor, 2015'te 41 milyon Euro karşılığında Liverpool'un yolunu tuttu.

Firmino'nun bu sezonki performansı

Bu sezon Liverpool forması ile 33 karşılaşmada forma giyen Firmino, 11 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 31 yaşındaki yıldız forvet, 5 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray iç transferde harekete geçti! Bir futbolcunun sözleşmesi uzatıldı
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler