Galatasaray'ı izlemeye gelen Victoria Lopyreva'dan mesaj var!

21.12.2017 - 09:50 | Son Güncellenme: 21.12.2017 - 09:50

Galatasaray'ı izlemeye gelen Victoria Lopyreva'dan mesaj var!

Lopyreva, geçtiğimiz haftalarda Galatasaray’ın maçını izlemek üzere Türk Telekom Stadyumu'na gelmişti. (Fanatik)

Rus güzel Victoria Lopyreva, Galatasaray formasıyla poz vermişti.
Atmosferden çok etkilenen Lopyreva, Cim Bom’un skoru 2-0’dan 4-2’ye getirmesi üzerine, “Yaptığım sihir işe yaradı! Aslan 2. yarıda kükreyerek geri döndü. Bugüne kadar gördüğüm en dramatik maçlardan biriydi. Kesinlikle baş döndürücü. Tebrikler Galatasaray” diye yazmıştı.
Hamamda çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabına yükleyen Lopyreva'nın bu pozunu yaklaşık 70 bin kişi beğenirken yüzlerce de yorum gönderilmişti.
Galatasaraylı bir taraftarın "En kısa zamanda geri gelmelisin" mesajına karşılık Rus güzel de "Bir gün geleceğim" cevabını verdi.
Victoria Lopyreva, geçtiğimiz günlerde de Manchester United'ın CSKA Moskova ile oynadığı maçı izlemişti.
Victoria Lopyreva, daha önce de Manchster United kulübünü ziyaret etmiş ve dikkat çeken açıklamalar yapmıştı...
Manchester United’ın West Ham United ile oynadığı maçı Old Trafford’dan izleyen 2003 Rusya Güzeli, “2018 Dünya Kupası Elçisi olarak Manchester United-West Ham maçını izlemem için resmi olarak davet edildim” ifadelerini kullandı.
Manchester United’ın Avrupa Ligi’nde Rostov ile eşleşmesinde İngiliz ekibini Rusya’da misafirperver bir şekilde ağırladıklarını söyleyen Lopyreva, İngiliz kulübünün bundan memnun kaldığını belirtti.
Old Trafford’da oynanan Premier Lig’in ilk haftasındaki mücadeleyi Manchester United 4-0 kazanırken golleri Romelu Lukaku (2), Anthony Martial, ve Paul Pogba kaydetti.
Dünyanın her yerinden davet aldığını ifade eden 34 yaşındaki Lopyreva, “Onlara şans getirdiğimi düşünüyorlar. Manchester United taraftarları bana sarıldılar ve gitmemem için yalvardılar” dedi.
Manchester City Teknik Direktörü Guardiola ile verdiği pozla şöhretini Rusya sınırlarının ötesine taşıyan Victoria Lopyreva, dünya basınının da en çok röportaj yaptığı spor spikeri oldu.
Güzel spiker Nusr-et'le de fotoğraf çektirmişti.
Rusya'nın en tanınmış isimleri arasında yer alan güzel Victoria'nın Instagram sayfasını 980 bin kişi takip ediyor ve her paylaşımı binlerce beğeni alıyor. Futbolu çok seven Victoria, fırsat buldukça maçlara gidip tribünden izliyor.
Victoria Lopryeva 2008’de Survivor yarışmasının Rusya versiyonunda yer aldı ancak fazla başarılı olamadı. Güzel model ilk haftalarda elenen isimlerden biri oldu.
Her ne kadar mankenlik ve sunuculuğu tercih etse de Victoria Rostov Ekonomi Devlet Üniversite İşletme Bölümü mezunu.
Futbolla yakından ilgilenen Victoria bir dönem televizyonda spor programı sundu.
Güzel model ayrıca, Rusya Süper Ligi’nin 2014-2015 sezonunda tanıtımına büyük katkı sağlaması nedeniyle ödüllendirildi.
İşte Rus güzelin sosyal medya paylaşımları:
Senin için hazırladığımız haberler