Vahap Tanrıverdi: Fatih Terim'den habersiz Florya'yı yağmaladılar

19.11.2022 - 14:47 | Son Güncellenme: 19.11.2022 - 14:57

Galatasaray'ın eski yöneticisi Vahap Tanrıverdi, Fatih Terim'in ekibinden bazı kişilerin Florya'daki formaları yağmaladığını iddia etti. Tanrıverdi, sahte forma basan bir kişinin Galatasaray bünyesinde çalıştığını açıkladı.

Vahap Tanrıverdi: Fatih Terim'den habersiz Florya'yı yağmaladılar

AJANSSPOR HABER

Galatasaray'ın Burak Elmas yönetiminde mağazacılıktan sorumlu yöneticisi Vahap Tanrıverdi'den sarı kırmızılılarda yaşanan forma hırsızlığı davası konusunda önemli açıklamalarda bulundu.  

Florya davası ile ilgili önemli iddialar

Gazeteci Hakan Can'ın YouTube kanalına açıklamalarda bulunan Tanrıverdi, geçen hafta savcılığın 6 yıldan 17 yıla kadar hapis cezası istediği "Florya davası" ile ilgili  önemli iddialarda bulundu.

"Terim'in ekibinden bazıları Florya'yı yağmaladı"

Fatih Terim'i sevediğini, onunla bir sorunu olmadığını belirten Tanrıverdi, şunları söyledi: "Terim'in  ayrılmasıyla birlikte başka arkadaşlar da ayrıldı. Bir ekip boşaldı oradan. Boşalan ekip arabalarla bir şeyler götürdü. Bu arkadaşların ifadelerini aldılar. İfadelerinde 'Ürünleri taraftarlara dağıttık!' dediler. Bu kişilerin iddianamede ismi yok."

 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da dev hırsızlık! Futbolcuların formalarını çalıp sattılar!
Habere Git

İddianamede suçluların ismi yok

Tanrıverdi, "Yargılamada suçsuz adamın ismi var, gerçekten suçlu olacak 3 tane adamın ismi yok" dedi. 

Sahte forma üreten Galatasaraylı!

Galatasaray içindeki bir kişiyi suçlayan Tanrıverdi, "Galatasaray'da çalışan bir adam Zeytinburnu'nda sahte forma ürettiriyor. Sahte formalar ile orijinal formaları değiştiriyor ve mağazalarda sahte forma sattırıyor. Bu adamın, iddianamede ismi yok. Ben yönetimde olsam, şu an ortalığı yıkardım. Şu an bu kişi Galatasaray'da çalışmıyor" diye konuştu.

"Belgelerle konuşacağım"

Tanrıverdi, sözlerine şöyle devam etti: "Dava kamu vicdanını rahatlatacak şekilde sonuçlanmazsa olaya müdahil olacağım ve belgeleriyle konuşacağım. Bu konuşmadan sonra beni dava edebilirler. Keşke birileri çıksa da dava etse belgeleri göstersem."

Senin için hazırladığımız haberler