Galatasaray'ı kurtaran Muslera'ya Torrent aşık oldu!

07.05.2022 - 23:15 | Son Güncellenme: 07.05.2022 - 23:21

Galatasaray'ın bu akşam Başakşehir karşısında aldığı bir puanda yaptığı kurtarışlarla büyük payı olan Muslera için Domenec Torrent "Muslera'ya aşığım" dedi.

Galatasaray'ı kurtaran Muslera'ya Torrent aşık oldu!

Geçtiğimiz hafta Sivasspor maçında yediği gollerle eleştirilen Fernando Muslera Başakşehir ile 0-0 berabere kalan Galatasaray'da yaptığı 10 kurtarışla kalesinde devleşti. 

Muslera 7 yıl sonra bir ilki gerçekleştirdi

Fernando Muslera, Başakşehir atakları karşısında tek başına dur derken karşılaşmayı da toplam 10 kurtarış ile tamamladı. Böylece Uruguaylı kaleci, 2014-2015'ten bu yana Süper Lig'de en fazla kurtarış yaptığı maçı oynadı. Ayrıca bu akşam Süper Lig'de Galatasaray kalesine bir maçta en fazla toplam (21) ve isabetli (10) şut çeken takım İstanbul Başakşehir oldu. 

İlgini Çekebilir
Rıdvan Dilmen açıkladı: Gelecek yıl Galatasaray'da yok
Habere Git

Domenec Torrent: Muslera'ya aşığım

Başakşehir maçının ardından Muslera hakkında konuşan Domenec Torrent  "Muslera'ya güveniyorum. Muslera'ya aşığım. Inaki Pena oynamıyor. Hak etmediği için değil, şu an sakat. Gelecek sezon çok büyük ihtimalle Barcelona'nın ikinci kalecisi olacak. İki çok iyi kalecimiz vardı. Önümüzdeki sene için kalecimiz Muslera. Pena ile konuştum. Kendisine, 'Sportif bir performansla alakalı bir karar değil.' dedim. Antrenör olarak kulübün çıkarlarını gözetmem gerek. Gelecek sezon birinci kaleci Muslera olduğu için onunla oynamamız gerektiğini söyledim. Muslera'nın sadece kaleciliğini değil kaptan olarak takıma verdiklerini çok beğeniyorum." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler