Galatasaray'ı 'yoran' 4 futbolcu kim?

11.08.2020 - 15:25 | Son Güncellenme: 11.08.2020 - 15:32

Son dakika haberi... Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, pandemi nedeniyle 4 oyuncu haricinde her oyuncunun maaşlarında indirim yaptığını ve feragat kağıtlarına imza attığını söyledi. Peki Galatasaray'da indirime yanaşmayan 4 oyuncu kim? İşte detaylar..

Galatasaray'ı 'yoran' 4 futbolcu kim?

AJANSSPOR - HABER

Mustafa Cengiz, forma göğüs sponsoru Sixt ile yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde yaptığı açıklamada kadroda yer alan 4 oyuncunun maaş indirimine yanaşmadığını dile getirdi.

Söz konusu 4 ismin kendilerini yorduğunu ifade eden Cengiz, "Bir şeye çok üzgünüm. Bazı futbolcular bizi çok yoruyor. 4 futbolcu. Diğer 30'a aşkın oyuncu feragatname imzaladı. Size bunu soran yoktur ama bu 4 oyuncu imzalamadı. Hukuk içinde saygı duyuyorum ama üzüldüğümü saklayamayacağım" dedi.

4 oyuncu kim?

Mustafa Cengiz'in sözleri üzerine hangi futbolcuların feragatname imzalamadığı merak edildi.

Sarı kırmızılıların indirim talebine olumsuz yanıt veren isimlerin Ryan Donk, Ryan Babel, Sofiane Feghouli ve Younes Belhanda olduğu iddia edildi.

Maaşları ne kadar?

Sofiane Feghouli - yıllık 3 milyon 850 bin Euro

Younes Belhanda - yıllık 3 milyon 350 bin Euro

Ryan Babel - yıllık 2 milyon 500 bin Euro

Ryan Donk - yıllık 1 milyon 895 bin Euro

İndirim yapan futbolcular

Öte yandan Mustafa Cengiz, Falcao'nun indirim yaptığını söyleyerek, "Lemina sağ olsun bize hizmet verdi. Teknik ekibimizin planları içinde yok bildiğim kadarıyla. Seri için düşünüyoruz. Falcao da devam edecek öyle görünüyor. İndirim yaptı maaşında. Seri ve Lemina, indirim konusunda Muslera ve Selçuk'tan sonra ilk adım atan oyuncularımız oldular" dedi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler