Josuha Guilavogui'nin Galatasaray'a trasferi yattı! Açıklada Gomis detayı!

29.01.2022 - 14:20 | Son Güncellenme: 29.01.2022 - 17:27

Galatasaray'ın 6 numara olarak düşündüğü Wolfburg'da forma giyen Josuha Guilavogui transferinde flaş bir gelişme yaşandı. Ajansspor'a konuşan Josuha Guilavogui transferin yattığını doğrularken Bafetimbi Gomis ile ilgili sinyali verdi...

Josuha Guilavogui'nin Galatasaray'a trasferi yattı! Açıklada Gomis detayı!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Süper Lig'de zor günler geçiren Galatasaray, kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa Ligi'nde son 16'da mücadele eden sarı kırmızılar transferleri bir an önce bitererek UEFA'ya gönderilecek listeye bu isimleri yazmak istiyor.

Torrent'in tercihi Josuha Guilavogui

Uzun süredir 6 numara arayışını sürdüren Cimbom, Alman Wolfsburg kulübünde forma giyen Fransız oyuncu Josuha Guilavogui'yi kadrosuna katmak için girişimlere başlamıştı. 31 yaşındaki oyuncu Galatasaray Teknik Direktörü Torrent'in ilk tercihiydi.

Guilavogui'den özel açıklamasında Gomis detayı

Oyuncuyla yapılan pazarlıklar olumsuz sonuçlandı. Josuha Guilavogui, Ajansspor'a yaptığı özel açıklamada şunları söyledi:

"Galatasaray'a gelmeyi çok istedim. Ama transfer görüşmelerindeki yaklaşım hoşuma gitmedi. Bordeaux'ya gidiyorum.  Bafetimbi Gomis ile birlikte oynamayı çok isterdim. Ama olmadı."

Kiralık olarak Diawara

Galatasaray, Guilavogui'de istediği şartlar oluşmazsa alternatiflere yönelecek. Listenin bir numarasında ise Roma'da forma giyen Amadou Diawara. 24 yaşındaki futbolcunun kiralık olarak kadroya katılması için çalışmalar sürüyor.  Türkiye'ye gelip gelmeme konusunda kararsız olan Gineli oyuncu ikna edilmeye çalışılıyor. Diawara'nın Serie A'dan da talipleri bulunuyor.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, Polonyalı kaleciye talip oldu! İşte istenen bonservis bedeli...
Habere Git

Josuha Guilavogui kimdir?

19 Eylül 19907da doğan Josuha Guilavogui, futbola Saint-Etienne'de başladı. Burdana Atletico Madrid'e transfer olan Fransız futbolcu 2016'da, 3 Milyon Euro verilerek Wolfsburg'a transfer oldu. Bundesliga'da bu sezon 21 karşılaşmada forma giyen Josuha Guilavogui takımına gol ya da asist katkısı yapamadı.

Amadou Diawara kimdir?

José Mourinho'nun çalıştırdığı Serie A takımlarından Roma'da forma giyen Gineli Amadou Diawara, 17 Temmuz 1997'de doğdu. Amadou Diawara, Roma takımında Serie A, Avrupa Ligi elemesi ve Konferans Ligi'nde toplam 8 kez şans buldu. Bu maçlarda 1 asist yaptı.  Diawara, Gine Milli Takımı formasını 18 kez giydi.

Senin için hazırladığımız haberler