Galatasaray'ın açıklamasında dikkat çeken ayrıntı! Mustafa Cengiz...

25.02.2018 - 09:16 | Son Güncellenme: 25.02.2018 - 09:16

Galatasaray Sportif AŞ için yapılan açıklamada '' 3 yıllık süre'' ifadesi dikkat çekti.

24 Mart’ta yapılacak Galatasaray’ın yıllık olağan genel kurul toplantısı için Güney Bağımsız Denetim ve SMMM A.Ş. isimli denetim firması “bağımsız denetim standardları çerçevesinde” bir rapor hazırlıyor… geçen yıl KPMG tarafından denetlenen ve Dursun Özbek tarafından açıklanan faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, konsolide finansal tablolarıyla tutarlı olup olmadığı ve gerçeği yansıtıp yansıtmadığı hakkında görüşleri süzülüyor. Başkan, yapacağı konuşmada hazırlanan raporda yer alan ''Şartlı Görüş Dayanığı''nı okuyacak.

Cengiz, kendisini 3 yıllığına başkan seçtirdi!

Galatasaray yönetimi, CFCB’ye bağlı müfettişler tarafından verilen tavsiye kararını “net ceza” bilgisi gibi değerlendirip, ''yalanlama'' yoluna giderken kimsenin nedenini anlamadığı şekilde olağanüstü toplanıldı. Bursaspor maçından önce TT Stadı’nda toplanan yönetim kurulu aldığı kararları gece yarısı 01:10’da SPK’ya bildirme kararı aldı.

Asıl bomba ise Mustafa Cengiz kendisini Sportif AŞ başkanı, Abdürrahim Albayrak ve Burak Elmas yönetici, Fahri Okan Böke ve Dinç Üner’in yanı sıra Emre Alkin, Yusuf Günay Sportif AŞ’ya bağımsız yönetim kurulu üyesi olarak atandı. SPK’ya yapılan açıklamada; ''Yeni Yönetim Kurulu'nun seçimine geçildi. Üç yıl süre ile görev yapacak Yönetim Kurulu üyeleri olarak'' ifadesi ise oldukça dikkat çekti.

Bağımsız denetçiler Özbek'i ''süphelerimiz var'' diye uyarmış

Bu arada Başkan Mustafa Cengiz, 9 Ağustos 2017’da SPK’ya sunulan ''Galatasaray Sportif Faaliyet Raporu üzerinden bağımsız denetçiler tarafından yapılan inceleme sonunda kulübün sürekliliğinin devamına ilişkin ciddi şüpheler uyandıracak belirsizlikl

Galatasaray'da basketbola sponsor aranıyor

Galatasaray Spor Kulübü Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyelerinden Erol Özmandıracı, “Basketbol A.Ş. hazır. Odeabank gelecek sene sadece sırt reklamında olacak. Odeabank'tan elde ettiğimiz gelir basketbol için yeterli değil. Daha iyisi için çalışıyoruz. Ön forma için yeni bir sponsor bulacağız. Sponsor geldiği anda bir hafta içinde devralabilir” açıklaması yaptı. (Fotospor)

Senin için hazırladığımız haberler