Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisi videosunda Fatih Terim tartışması!

10.04.2022 - 01:01 | Son Güncellenme: 10.04.2022 - 01:15

Galatasaray'ın Fenerbahçe ile oynayacağı derbi maç için hazırladığı videoda Fatih Terim'in yer almamasına yönetici Nihat Kırmızı'dan bir açıklama geldi.

Galatasaray'ın Fenerbahçe derbisi videosunda Fatih Terim tartışması!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Galatasaray derbi maçı için bir video yayınladı. Video içinde Fatih Terim'e ait bir görüntünün yer almaması taraftarın tepkisini çekti. 

Fatih Terim sahurda dua edecektir

Terim'in yer almadığı video için Galatasaray yönetici Nihat Kırmızı'dan bir açıklama geldi. "Derbi için yayınlanan videoda Fatih Terim yok, doğru buluyor musunuz?" sorusuna Kırmızı: "Önemli bir maça çıkacağız. Bu, polemik durumudur. Bizim için önemli, kenetlenmemiz gereken gün. Fatih Hoca, sahurunu yaparken 'İnşallah Galatasaray, Fenerbahçe'yi yener' diye dua edecektir." ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray Kadıköy'de kaybetmiyor!
Habere Git

Terim'in Fenerbahçe'ye karşı 12 galibiyeti var

Geçtiğimiz sezon Galatasaray Fatih Terim'in teknik direktörlüğünde Fenerbahçe'yi 1-0 yenmişti. Galatasaray eski Teknik Direktörü Fatih Terim, teknik adamlık kariyerinde sarı-kırmızılılar ile 33 kez Fenerbahçe'ye rakip oldu. Terim, sarı-lacivertlileri 12 kez yenerken, 9 defa da mağlup oldu.

Senin için hazırladığımız haberler