Galatasaray, Atalanta'dan Luis Muriel'i Transfer Etmek İstiyor

29.11.2022 - 15:02 | Son Güncellenme: 29.11.2022 - 15:41

Süper Lig ekibi Galatasaray'da forvet aramaları sürmeye devam ediyor. Cimbom'da bu sefer Serie A ekiplerinden Atalanta forması giyen Luis Muriel gündeme geldi. Detaylar...

Galatasaray, Atalanta'dan Luis Muriel'i Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Haris Severovic ve Gomis'in takımdan ayrılması ihtimaline karşı Galatasaray'da Icardi'nin yanına bir golcü oyuncu transferi arayışları sürüyor. Cimbom'da Dembele'den sonra gündeme Inter forması giyen  Luis Muriel geldi. Detaylar...

Merih Demiral devreye girdi

Kolombiyalı golcü Luis Muriel'i kadrosuna katmak için girişimlere başlayan Galatasaray'a milli oyuncumuz Merih Demiral'ın da yardımcı olduğu iddia edildi. 31 yaşındaki Kolombiya oyuncuyu transfer etmek isteyen Galatasaray'ın oyuncuyla görüşmelerinde Merih Demiral'ın da aracı olduğu ve ikna etmeye çalıştığı yazıldı. 

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre, Galatasaray; ocak ayında Moussa Dembele'yi kadrosuna katıp, Atalanta ile sözleşmesi bitecek olan Luis Muriel'i de sezon sonunda renklerine bağlamayı hedefliyor.

Atalanta ile sözleşmesi bitecek olan, ancak 1 yıllık opsiyonu bulunan 31 yaşındaki Kolombiyalı forvetin, Galatasaray cephesinde sezon sonu için düşünüldüğü belirtiliyor. Golcü oyuncu bu sezon Serie A'da çıktığı 9 karşılaşmada 1 gol atma başarısı elde etti. 

Senin için hazırladığımız haberler