Galatasaray'ın Diagne teklifine Brentford'un yanıtı belli oldu! Halil Dervişoğlu...

05.06.2021 - 19:35 | Son Güncellenme: 05.06.2021 - 19:42

Galatasaray, Halil Dervişoğlu transfer için Brentford'a Mbaye Diagne'yi önermişti. Peki Brenford'un Diagne teklifine yanıtı ne oldu? Halil Dervişoğlu...

Galatasaray'ın Diagne teklifine Brentford'un yanıtı belli oldu! Halil Dervişoğlu...

AJANSSPOR - HABER

Galatasaray, son dönemde gösterdiği performansı ve attığı gollerle dikkat çeken Halil Dervişoğlu'nun bonservisini almak istiyor. Cimbom, bu transfer için Dervişoğlu'nun takımı Brentford'a Diagne teklifiyle gitti. 

Brentford, Diagne'yi transfer etmek istiyor

Premier Lig'e yükselen Brentford'da  31 gol atan yıldızı Ivan Toney'in takımdan ayrılması bekleniyor. Brentford ise Toney'in yerine West Bromwich Albion'daki performansıyla dikkat çeken Mbaye Diagne'yi transfer etmek istiyor.

Galatasaray'ın Diagne ve Halil Dervişoğlu teklifi

Galatasaray Mbaye Diagne'yi geçtiğimiz sezon devre arasında Premier Lig ekibi West Bromwich Albion'a kiralamıştı. Takımı küme düşse bile Diagne, 16 maçta 3 gol 2 asistlik performansıyla İngiliz ekiplerinin dikkatini çekmişti. Brenford'un da Diagne'ye talip olduğu kaydededilirken, Galatasaray'ın buna cevabı 5 milyon euro artı Halil Dervişoğlu'nun bonservisi oldu. 

Brentford takas teklifini kabul etmedi

Bein Sports'un haberine göre, İngiliz ekibinin bu teklife yanıtı olumsuz oldu. Brentford, A Milli Takım'ın EURO 2020 kadrosunda kendine yer bulan Halil'i 8-10 milyon euro bandından aşağı bir ücretle elden çıkarmayı düşünmüyor. Galatasaray, Brentford'un kapısını kiralık teklifiyle de çaldı ancak yine olumlu yanıt alamadı. 

Halil Dervişoğlu Galatasaray’da kaç gol attı? 

Geride bıraktığımız sezonda Galatasaray’da 12 maçta 577 dakika süre alan Halil Dervişoğlu 3 gol atıp 1 de asist yaptı. Galatasaray, futbolcunun kulübüne herhangi bir kiralama bedeli ödememiş, Halil Dervişoğlu’na da 3 milyon TL sabit transfer ücreti ödeneceğini borsaya bildirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler